Szereted így a gombócot?
Figyelt kérdés
Régen pirított-cukrozott zsemlemorzsába forgatva ettem, de a pirított zsemlemorzsától ég a gyomrom, ezért nagyanyám darált-cukrozott mákba forgatja a gombócokat, a derelyét, és a nudlit is. Imádom, és nem bántja a gyomromat.
Van még aki így eszi?
2009. júl. 28. 20:52
2/8 anonim válasza:
Én sem bírom a prézlit,de a mákot sem szeretem,ezért cukrozott dióba forgatom.A núdlit pedig sajttal eszem.
3/8 anonim válasza:
Mákos gombóc a közepén egy meggyel aaaa a világ egyik legfinomabb édessége :)
4/8 anonim válasza:
Mi a nudlit csak mákkal ismerjük, a többit még nem próbáltam.
5/8 anonim válasza:
hmm ez így mákkal jól hangzik, holnap kipróbálom. Úgy szereted, hogy mondjuk túrós gombóc és csinálsz hozzá csokipudingot, és leöntöd? Úgy is fincsi, ha nem szereted a zsemlemorzsát.
6/8 anonim válasza:
sztem biztos jó lehet! a mákos nudli is finom :)
7/8 anonim válasza:
Cukros dióba a túrógombócot forgatjuk, s lekvárt adunk hozzá. Mák a gőzgombócra megy. Morzsa meg a grízes tésztára, és ohne gríz :)
A teleki tótok vaníliaöntettel(puding), dióval eszik a krumplistésztás lekváros derelyét. A pörkölt után ugye, amire cm-es kockákra vágott nyers hagymát szórnak és zöldpaprika-karikákat.Nem is olyan müzlivel tömött nyámnyila legények!
8/8 anonim válasza:
én még így nem ettem,de kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!