A káposztástészta nálad cukros és/vagy borsos?
Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 10:27
11/17 anonim válasza:
anyukám eleve tesz bele borsot mikor csinálja,én meg mikor eszem teszek rá kristálycukrot:) hm..milyen jó mikor ráolvad a cukor:DDD
13/17 anonim válasza:
Megeszem mindkét formában de ha választani kell akkor inkább borsos:)
14/17 anonim válasza:
Mindkettő, még a főzés közben. A legjobb, mikor kicsit odakapja a cukor, és karamellizálódik. :-)
15/17 anonim válasza:
Fözéskör teszek bele borsot is meg gukrot is, de csak keveset, és mindenki a tányérján utánizesiti. Én megborsozom, a párom cukrozza.
16/17 anonim válasza:
Nálamis mindkettő,készítésnél borsot rá tálalásnál porcukrot rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!