Whopper a Burger Kingben felig nyers husbol van?
Figyelt kérdés
A Burger Kinges oldal szerint steak, emiatt merült fel bennem.2012. okt. 2. 10:00
1/7 anonim válasza:
Biztos,hogy nem :
Steak van többféle nem csak véres de van jól átsütött is és közepesen átsütött is..
Magyarországon szerintem az ÁNTSZ biztos nem engedi,hogy gyorséttermekben véres hús legyen az étlapon..
2/7 anonim válasza:
Nem hinném, de nem az Ántsz miatt.
Ha jól tudom a Fridays-ben simán lehet kapni véres steaket, sajnos akár hányszor készültem, soha nem utottam el.
3/7 anonim válasza:
A Whopper nem steak hús.
Darált marhahúsos pogácsa.
Át van sütve rendesen.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, föleg az utolsonak! Ez mennyire biztos? Ettel mar, vagy esetleg ott dolgozol?
2012. okt. 5. 16:42
5/7 anonim válasza:
Ez biztos! Ettem már ott sokszor és sok Whoppert is. Általában mindig azt kérek! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. okt. 8. 15:16
7/7 anonim válasza:
Még az Angus burger is rendesen át van sütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!