Ettél már nyers tojást?
Figyelt kérdés
tudom hogy fura, de most tudatosult bennem, hogy én igenis szoktam enni. ha igy belegondolok nem tudnám persze megenni, viszont mikor kicsi voltam szoktam segiteni anyunak bepanirozni a hust vasárnapi ebédhez. majd a megmaradt tojásba teszünk a zsemlemorzsábol, elkeverjük mig keményebb összeállt darabok lesznek, és megettem. azota is szoktam enni ilyet ha megmarad. és vicces, de most tudatosult bennem, hogy végülis én nyers tojást eszek.2012. aug. 7. 21:46
1/14 anonim válasza:
Végülis szalmonella bácsi jó barát, ugye. Hajrá. A sok debil, aki reggelente szürcsölgeti a nyers tojást meg a másik véglet...
2/14 Phoney válasza:
Néha még ki is ittamn egyet-egyet.
(Belehaltam, kétszer.)
3/14 anonim válasza:
Én is imádom.Sőt a kikevert tojást is. (Tojássárgája és bele cukor.Kicsi tejjel)
4/14 A kérdező kommentje:
szerencsére még nem volt bajom. egyébként kb negyed-fél tojásnyi marad, ha lehet ilyet mondani. szerintem ez nem olyan gázos. magamtol nem csiálok ilyet, csak amikor megmarad az a kevés
2012. aug. 7. 22:04
5/14 anonim válasza:
Szeretjük a majonézes ételeket és abban nyers tojás van. De sokszor adtam a gyerekeknek,amíg kicsik voltak,a sárgáját cukorral kikeverve. Ha nem állott,régi a tojás,és feltörés előtt megmosod a héját,nem kell félni a szalmonellától.
6/14 anonim válasza:
Persze, a tartármártásban nyers tojás van, a hegycsúcs sütiben is, a megmaradt panírban is, amit szívesen eszegetek :D Sose volt semmi bajom tőle.
7/14 anonim válasza:
Én is ittam már nyers tojást, sőt, van, aki a tatár beefsteak-be is kever tojást ( ugye a nyers húshoz).
Sőt, amikor mondtam valakinek, hogy friss tejet ( értsd: ahogy kijön a bociból) iszom néha, komolyan aggódott az egészségem miatt.
8/14 anonim válasza:
A piskótának és egyéb kevert sütik nyers tésztájának sosem tudtam ellenállni. És a nokedlit is mindig megkóstolom nyersen. :)
9/14 A kérdező kommentje:
tejet nem szeretem, viszont a családom csak házi tejet vesz, azt isszák, abbol főzik. és az az egészséges ugy tudom.
2012. aug. 7. 22:19
10/14 anonim válasza:
Én is szoktam magamnak csinálni tojás-cukor kombót :D Plusz néha rámjön a nyers tészta zabálhatnék, ekkor (nem sokat) gyúrok egy kicsit, ilyen galuskának valót és elnyammogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!