Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ettél már nyers tojást?

Ettél már nyers tojást?

Figyelt kérdés
tudom hogy fura, de most tudatosult bennem, hogy én igenis szoktam enni. ha igy belegondolok nem tudnám persze megenni, viszont mikor kicsi voltam szoktam segiteni anyunak bepanirozni a hust vasárnapi ebédhez. majd a megmaradt tojásba teszünk a zsemlemorzsábol, elkeverjük mig keményebb összeállt darabok lesznek, és megettem. azota is szoktam enni ilyet ha megmarad. és vicces, de most tudatosult bennem, hogy végülis én nyers tojást eszek.
2012. aug. 7. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Inni szoktam néha, jót tesz a hangszálaknak :) úgy tudom az énekesek is szoktak meg olyanok akik ilyen hosszú szövegeket olvasnak fel estéken/műsorokon
2012. aug. 7. 22:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Gimis koromban, mikor a kamarakórussal jártunk minősítő hangversenyekre, mindig mondta az énektanár, hogy verseny előtt együnk nyers tojást. :) Mondjuk én ezt sosem tettem.

Tojássárgáját cukorral már ettem, az egész jó volt. Viszont időnként szeretem enni a nyers tésztát :). Én is bele szoktam kóstolni a nokedlitésztájába, vagy a sütik még nyers tésztájába.

2012. aug. 7. 22:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Néha szoktam enni, mondjuk mikor rántottát csinálok, és a tál alján marad egy kis tojás, na azt kiiszom belőle. De olyan is volt, hogy felütöttem a tojást, felvertem, és utána jöttem rá, hogy elfogyott az olajam, vaj se volt otthon, zsír se. Hát megittam a tojást úgy nyersen. Finom volt.

Mondjuk mi házi tojást szoktunk venni, ami mindig friss (max 1 napos), így tudom követni, mennyire friss.

2012. aug. 8. 10:45
 14/14 nevem-senki ***** válasza:
Mindennap eszem, mert kitűnő fehérjeforràs.
2012. aug. 11. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!