Van olyan recept amit a magadénak tartasz?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 20:58
1/18 anonim válasza:
Igen van :D Egy sütemény az bár még fejlesztés alatt áll :D
2/18 anonim válasza:
A Bokros-csomag ideje alatt kifejlesztettem a tepsis kenyér receptjét (szegény ember vízzel főz)
3/18 anonim válasza:
jaja. a "Kávéscsésézben kevert darált keksz, dejó, kakaó, tej, barnacukor-trutyi", amit akkor szoktam kutyulni, ha nincs itthon édesség, de nagyon ennék :D
4/18 anonim válasza:
Még tinikoromban mikor kevés kaja volt otthon és apámmal éltem, akkor rendszeresen csináltam olyat, hogy krumplioürébe belekevertem mindent amit találtam. Pl főtttojás, paradicsom, mindenféle zöldségek :D
5/18 Dr.Martin válasza:
A saját receptem egy majonéz alapú saláta, amibe főtt tojást és friss zöldségeket (uborka, hagyma, paradicsom..) teszek és spagetti tésztával eszem. Maradékokat akartam felhasználni és ez lett belőle :P Azóta rendszeresen készítem. A majonézt is frissen kell kikeverni, mert az finomabb és olcsóbb :P
6/18 A kérdező kommentje:
Dr. Martin!
Ügyes!
2012. szept. 26. 21:32
7/18 anonim válasza:
Van egy pár, ami egy recept átalakítása saját ízléshez, pl. töltött gomba, gofri, tortillatekercs, köményes csirke.
8/18 A kérdező kommentje:
Szívesen veszek recepteket!
Vagy csak a lényegét!
2012. szept. 26. 21:37
9/18 anonim válasza:
Van, de titkos, úgyhogy nincs.
10/18 A kérdező kommentje:
Dejsz ez szinte hibátlan,Pistabá!
2012. szept. 26. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!