Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani egy jó Gofri...

Acplinth kérdése:

Tudnátok mondani egy jó Gofri receptet?

Figyelt kérdés
Gofri

2012. aug. 30. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

nekem eddig ez volt a legjobb :))

2012. aug. 30. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Én egyszerű palacsintatésztát szoktam csinálni, csak sűrűbbre kavarom, és ha kész, csokipuding+tejszínhab.

Tehát:

tojás, cukor, vaníliáscukor, egy kis só, liszt, tej, szénsavas ásványvíz a hozzávalók, mennyiséget sajna nem tudok írni, mert mindent szemre készítek.

2012. aug. 30. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok. kihagytam: kevés sütőpor is kell
2012. aug. 30. 11:58
 4/6 anonim válasza:

30 dkg liszt, 3 egész tojás, 1 cs sütőpor, 10 dkg vaj-rama, 5-8 dcl tej, 1cs vaníliás cukor, 5 dkg kristálycukor

elkészítés:A vajat/rama-t felmelegítjük hogy fojjon. a tojásokat egy nagy tálba beleütjünk majd a a felhigított vajat a vaníliás cukrot és a kristály cukrot bele öntjük. ezeket habosra keverjük egy robot géppel. a sütőport elvegyítjük a kimért lisztel. miután habos lett az eddig kikevert tészta, hozzáadjuk fokozatosan a lisztet és a tejet. tejföl állagúnak kell lennie. és már süthetjük is.

feltétnek: nutella, puding, gyümölcsök, lekvár, vagy csak simán porcukor

Remélem segítettem! Jó gofri sütést!

2012. aug. 30. 12:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenki válaszát! :)
2012. aug. 30. 13:04
 6/6 anonim válasza:

En ezt sutom:

[link]

2013. márc. 24. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!