Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ki szereti a lókolbászt?

Ki szereti a lókolbászt?

Figyelt kérdés

Mikor először kóstóltam,nem volt rossz íze.Sőt,szinte nem különbözik a rendes kolbászok ízétől.De mikor a számhoz emelem a lókolbászt,egyből beugrik egy ló,és egy nagyon furcsa érzésem támad ettől.Épp emiatt határoztam el,hogy többet nem eszek ilyen ételt.

Ti hogy vagytok ezzel?

2012. szept. 9. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

Én szeretem és nem a ló ugrik be..

Ha a "rendes" kolbászt eszed és beugrik a disznó, akkor nincs furcsa érzésed van?

2012. szept. 9. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Én nem az hogy szeretem, de megeszem, sőt egy ínyenc dolog számomra amit nem eszek mindennap.

Elsőnek talán tényleg kicsit fura volt, de aztán valahogy nem is érdekelt, hanem inkább az hogy mi végett vágták le szegényt.

2012. szept. 9. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

vega vagyok egy jó pár éve, amikor még nem voltam az ettem egyszer, akkori barátom szerette, ínyencségnek számított neki és kedveskedni akart vele, hát "muszáj" volt belőle ennem

nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most vega vagyok

sokkal jobban érzem magam

2012. szept. 9. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Én szerint Lókóbász fan vagyok
2012. szept. 9. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Imádom. Csak sajna az ára miatt nem ehetek annyit amennyit szeretnék. A lóhús nagyon egészséges és semmivel nem cukibb állat mint a kis csibe, vagy a rózsaszínű malacka. Tudni kell helyén kezelni a haszonállatokat.Egyébként a nővényeknek is fáj amikor leszakítják, vágják őket. akinek gondja van a lókolbásszal elküldheti nekem, beáldozom magam és megeszem. :D
2012. szept. 9. 19:16
 6/6 anonim válasza:

Én szeretem, de ha számodra bárminemű (erkölcsi, érzelmi) problémát okoz a fogyasztása, szerintem a legjobb ha nem eszed. És ezzel nincs is semmi probléma.

Nekem személy szerint nincs vele gondom, bármilyen vadhúst is megeszek.

2013. júl. 4. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!