Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » KI szereti a Krumplit?

KI szereti a Krumplit?

Figyelt kérdés
Aki szereti a krumplit az írja meg és azt is hogy hogyan és mivel eszi...

#étel #krumpli #evés #Ki szereti #Nom nom nom
2012. júl. 14. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, főleg a sültkrumplit, de nagyon szeretem a majonézes burgonyát és a krumplifőzeléket is. Ja, és a rakott krumplit majdnem kihagytam.
2012. júl. 14. 23:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szalmakrumpli, sült krumpli, petrezselymes krumpli, krumplipüré, vajas krumpli, krumplisaláta, krumplis tészta tejföllel vagy meggybefőttel, rakott krumpli, rösti, krumplis pogácsa, krumplis lepény, paprikás krumpli, krumpligombóc, tócsni, krokett, szilvás gombóc tésztája, krumpli krumplival. Aki azt mondja, nálam jobban szereti a krumplit, az hazudik. :-)))) Mindenhez eszem, kenyérrel is, néha még nyersen is szívesen elrágcsálom, pl. miközben a szalmakrumplit vágom össze.
2012. júl. 15. 00:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytam a krumplifőzeléket és a krumplilevest is. Skandallum! :-)))
2012. júl. 15. 00:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
en is imadom a krumplit, minden formajaban
2012. júl. 15. 01:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem szinte mindenhogy elkészítve. Az egyetlen kivétel az a sima főtt krumpli, vagy ez a petrezselymes. Inkább sült krumplis vagyok, ketchuppal, vagy már sütés előtt fűszerezve. Jamie Olivernek vannak iszonyat jó krumpli receptjei. Olasz módra a legjobb, ha van ilyen:D
2012. júl. 15. 06:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 2-es!

Kikérem magamnak, nem szoktam hazudni! :)))

Minden formájában jöhet, leginkább a sült krumplit imádom a sült krumplival együtt! Isteni, de más formában is szívesen eszem.

Régi-régi recept, eszembe jutott, ide írom nektek:

Szálára vágott vöröshagymát, karikára szelt zöldpaprikát megdinsztelsz, az uborkagyalun elszelt krumplit beleforgatod, sóval, borssal födő alatt pici vízzel puhára párolod. A végén zsírjára sütöd.

Édesanyám csinálta így, ma eszembe jutott, bármely sülthöz, rántott husihoz isteni.Ma ezt csinálom a rántott csirkéhez.

2012. júl. 15. 07:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Én szeretem, de a magas szénhidrát tartalma miatt alig ehetek belőle.
2012. júl. 15. 07:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezt mind imádom:

Sült krumpli majonézzel

Paprikás burgonya nokedlivel

Burgonyapüré párolt káposztával és sült husival

Héjában sült burgonya vajjal, snidlinggel és reszelt sajttal

Reszelt burgonya megsütve (tócsni)

Tejfölös újburgonya leves

Petrezselymes újburgonya

Tepsiben sült rozmaringos, fokhagymás újburgonya

Tepsis burgonya, szalonnával és sok hagymával sütve

Burgonyás lángos és pogácsa

Krumplis tészta

Majonézes burgonya sült hallal, vagy rántott hússal

2012. júl. 15. 07:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Talán egyedül a hagymás sült krumpliért nem vagyok oda, pedig sűrűn kell csinálnom, mert a párom azt szereti, de minden más formában imádom.
2012. júl. 15. 07:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Imádom :_D

Sültkrumplit magában, akár egyszerre 2 tányérral. Pürét megszórom füstölt sajttal, rámelegítem, és teszek rá savanyú káposztát vagy savanyú dinnyét is. :D Krumplifánkot magában. Krumplifőzeléket kenyérrel :D Főtt krumplit levesben :D Petrezselymes krumplit rántott sajttal. :D Krumplisalátát merőkanállal. Nyersen meg nem eszem meg.

2012. júl. 15. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!