Ki szereti a brinzát? Miyen jó reeceptet ismersz brinzával?
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 08:44
1/6 anonim válasza:
Sztrapacska, mással sajnos még nem ettem, de úgy isteni...hm most meg is kívántam.:)
2/6 anonim válasza:
pulsizkával (polenta),erdélyben népszerű,megfőzöd a puliszkát sós vízben, jénai tálban rétegezed pirított szalonnával vagyis alulra pici szalonnazsír,utána puliszka,rá a szalonna darabkák,rámorzsolod a brindzát és ezt addig medddig van hely a tálban a tetejére jó sok tejföl,isteni:)
4/6 A kérdező kommentje:
Semmi gond, jól hangzik. (Bár fölösleges sietni, hacsak nem mész dolgozni.)
2012. aug. 3. 09:08
5/6 anonim válasza:
Én imádom!
*sztrapacska
*rántott gombafejeket vele megtöltve
*sajtosrudacskába és pogácsába is nagyon jó
és ezzel a recepttel kacérkodtam a minap, de még nem készítettem el:
6/6 anonim válasza:
a branza az a román neve, magyaru juhtúró...egyik legfinomabb ami létezik, juhsajtból házilag is rengeteget készítettünk, sós vízben áztatod a juhsajtot pár napig, ledarálod, összegyúrod, dobozban, vagy hurkaformára fóliába eltéve a fagyasztóba nagyon sokáig eláll...túrós puliszka, spagetti, gombafej, szenvicsre, körözött...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!