Hogyan szokjak le a túlzott gyümölcsfogyasztásról?
Figyelt kérdés
Tényleg annyi gyümölcsöt eszem, lehet hogy a fruktóz miatt nem is tesz jót annyira, de az a bajom, hogy igyekszem napi 3x melette normálisat kajálni, reggelire müzli és hat a vacsorára a túró általában, szóval tulajdonképpen ALIG eszem, de gyümölccsel tele tömöm magam és azt tulajdonképpen bármikor bármennyit megennék. De a mérleg is kevesebbet mutat azóta amióta gyümölcsözök egyfolytában. Lehet, hogy kérdés nem ide vonatkozik, de na.:D2012. szept. 6. 18:31
1/5 anonim válasza:
A gyümölcsben lévő fruktóz nem olyan cukor mint a finomított, amit a boltban megvehetsz... Ez természetes, és nem tesz rosszat. Ha az is a célod, hogy a mérleg kevesebbet mutasson akkor jól csinálod.
2/5 A kérdező kommentje:
Most már annyira nem az. :D
2012. szept. 6. 18:53
3/5 A kérdező kommentje:
vagyis mindegy. :) a napi 6 almától 6 baracktól és szilváktól nem lesz bajom, ugye? :D persze nem egyszerre. :D
2012. szept. 6. 19:07
4/5 anonim válasza:
Nem baj a sok gyümölcsevés, de szerintem a hat alma az sok. Barackból én is benyomok hatot, szilvából is, de almából valahogy nem. Szerintem csökkentsd az adagot napi 2-3 darabra mindenből. Biztos kínlódni fogsz, mert kívánni fogod, de erős legyél, és kitartó, és ne egyél többet. Meg egyél rendesen ennivalót, ne legyél éhes, ne kívánj se nasit, se gyümölcsöt. Reggel pl. a müzli szerintem nem laktat, éhes maradsz.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. szept. 8. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!