Miért nem birom megenni az otthoni friss levágott kakast?
A bolti és aházi állatok húsa között nasgy külnbség van. Más ételel etetikőket, igy más az ízük.
Lehet ,hogy ezt érzed ...
Mert lelkizős vagy, gondolom, sajnálod őket. Én pont ugyanígy vagyok (lennék) ezzel. Bár én városban lakok, és nem voltam ilyen szituációban, de ha pl. nekem kéne leölnöm egy állatot, inkább éhen halnék, vagy füvet ennék. Viszont az ember mindenevő ugyebár, tehát szüksége van a húsra is.
A húspultnál eszembe se jut, hogy az a sertéscomb vagy tarja esetleg 1 hete még rohangált valahol. Pont most mutatták a TV-ben, hogy bementek egy disznóólba, kiválasztották a disznót amit le fognak vágni, és elkezdték kifelé terelgetni. Úgy megsajnáltam, már rohantam is, hogy elkapcsoljak, mert nem tudom végignézni, ha esetleg mutatják. Úgyhogy álszent vagyok és megalkuvó! :o) Tudod, a viccben a városi gyerek szerint a csirke bőrét zacskó fedi! (Nem toll)
Úgyhogy abszolút megértelek!
Én pont fordítva vagyok vele :)
A boltinak nem szeretem az ízét.
Lehet, hogy te is így vagy vele.
Vagy csak azért nem tudod megenni, mert előtte lévő nap még gyanútlanul a kertben kapirgált mielőtt Anyukád kinyírta és ezt nehezen veszi be a gyomrod.
Szerintem is a szituáció zavar, ahogyan a tányérodra kerül... Pedig a bolti baromfik néha nagyon rossz körülmények között vannak tartva.
Unokatesómmal esett meg, hogy az Apukája levágta a nyulát, amit húsvétra kapott. Nem szolt neki, mielőtt megetette vele, hogy ez a házi kedvenc amúgy... Azóta nem tudja megenni a nyúlhúst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!