Mi az, amiből bármikor bármennyit képes lennél megenni?
Figyelt kérdés
Mondjuk, van egy nap, amikor bármit megehetsz és bármennyit - semmi negatív hatása nem lesz. :D Naa?2012. aug. 4. 00:28
3/31 anonim válasza:
Somlói galuska a kedvencem, de egynél többet nem bírnék megenni egy nap abból sem.
4/31 anonim válasza:
Ha semmi hatása nem lesz, akkor mekis kaja. De azért _bármennyit_ semmiből nem tudnék megenni, 3-4 hamburger, 1-2 nagy adag sültkrumpli és egy karamellás fagyi szerintem bőven elég lenne.
6/31 anonim válasza:
Nekem nincs olyan, mert ha megtelik a hasam, nem vagyok képes többet enni, inni.
7/31 sippara válasza:
Rántott sajt (szigorúan rizzsel, tartárral), milánói (rengeteg reszelt sajttal), francia rakott burgonya (rengeteg besamellel), hortobágyi palacsinta (tejföllel), párizsi csirkemell (csak ha én készítem - nagyon "dilis" vagyok, ha húsról van szó), házi calzone (szintén saját), hagymás rostélyos (szintén saját), majonézes cékla, majonézes kukorica, házi hamburger (szintén saját)...
Basszus, de éhes lettem O.O
8/31 anonim válasza:
Hát,nagyon sok olyan van!:D De először is,zsenge főt csöves kukorica,finom omlós forró kirántott csirkemellfilé,töltött csirke,rakott karfiol,valamilyen gyümölcsös tejszínes fagyi,máglyarakás,és a gyümölcsökből is van néhány,amelyikből bármennyit,pl a banánból,barackból,sárgadinnyéből,szőlőből,némelyik szamócából is.:)
9/31 anonim válasza:
A kedvencem a töltött paprika, a rakott krumpli, a zöldborsó főzelék, az aranygaluska, a sült krumpli, a pizza, a csokis palacsinta, a hamburger, anyu spenótja, makaróni, disznópörkölt orsótésztával, krumlipüre fasírttal, fagyii és rengeteg chips!:DDD
És nem! Nem vagyok kövér!:D Csak egyszer élünk.. Adjuk meg a módját..:D
10/31 anonim válasza:
"kivagy éhezve" lehet diétázol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!