Mi az, amiből bármikor bármennyit képes lennél megenni?
Figyelt kérdés
Mondjuk, van egy nap, amikor bármit megehetsz és bármennyit - semmi negatív hatása nem lesz. :D Naa?2012. aug. 4. 00:28
21/31 anonim válasza:
spenótfőzelé sült csirkemell
túrótorta almával, barackkal
sajttal, gombával töltött csirkemell
sertésraguleves, halászlé magvas bucival
22/31 anonim válasza:
Sör - de van negatív hatása, mert bebszok mint állat.
Egyébként tandoori csirkemell, házi gyros, házi eperfagyi, házi mogyorókrém, pilóta piskóta.
24/31 anonim válasza:
pizza, meggyes sütemények, kínai zöldséges (sült)tészta, kínai szezámmagos csirkemell, magában mandula és mogyoró
de korlátlanul azért csak nem tudom egyiket sem enni, egy 28 cm átmérőjű pizza (sonka, gomba, sajt) után órákig tele vagyok és fel vagyok puffadva.
25/31 A kérdező kommentje:
én bármilyen kaja után képes vagyok megenni egy tucat gesztenyepürét, akármennyire is tele vagyok. :D de elsősorban ha bármennyit ehetnék valamiből, az nekem a pizza, vagy a milánói lenne, esetleg a subwayes szendvics. :D meg péksütemények, és csokis muffin, esetleg brownie. :D
2012. aug. 8. 11:43
26/31 anonim válasza:
Én a bolognai spagettiből. Fagyiból, gumicukorból. Igazán mindennel el telek egy idő után. Háromszor vettem főzni való kukoricát, már azt sem kívánom igazán.
27/31 anonim válasza:
Tejcsoki, eper, málna, görögdinnye, sütőtök, hal (nyersen, sütve, főve, levesben, füstölve), kőrözött, sajt (bármelyik), mandula, pop-corn
28/31 anonim válasza:
pörkölt nokedlivel és ubival..:D
bármikor,bármennyit..
18L
29/31 anonim válasza:
Bacon-ös juhtúrós sztrapacska ...hmmmmmmm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!