Ez miért van, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Miért van hogy akárhányszor (nem sűrűn,sőt már ott vagyok soha többet) pizzát rendelek megy a hasam utána? Ez valami allergia,vagy ételintolerancia? Mi lehet olyan benne ami minden egyes alkalommal meghajt ha eszek?
Valaki nincs még így?
2012. aug. 30. 14:07
1/6 anonim válasza:
Mindig ugyan onnan rendeled a pizzát?
2/6 A kérdező kommentje:
nem dehogy,mindig máshonnan és mindig más ízűt.:S
2012. aug. 30. 14:21
3/6 anonim válasza:
Ha csak pizzarendelés után jelentkezik, akkor allergia kizárva. Lehet, hogy nem friss alapanyagokból csinálják vagy rosszul tárolják. Szúrj ki velük és legközelebb süss otthon egy jó kis pizzát, attól nem lesz semmi gond ;)
4/6 A kérdező kommentje:
de minden pizzériába? Páromnak semmi baja tőle.
Elég ritkán,fél évente kb vagy 3 havonta szoktam rendelni ha nincs kedvem vacsit összeütni,olcsó dolog 2en jóllakunk belőle,de utána nem éri meg a dolog:)
2012. aug. 30. 15:32
5/6 anonim válasza:
Megy a hasad tőle? Mi mindig ugyanaz rajta? a pizzakrém? Esetleg attól? Nekem attól szokott! Próbáld meg tejfölös alapost, hátha attól nem fog :)
6/6 A kérdező kommentje:
ettem már tejfölöset is :)) attól is sajnos..
de megfogadtam hogy soha többet nem eszek pizzát,csak házit,ez ilyen koraújévi fogadalom:))
2012. szept. 6. 12:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!