A KFC ugye, hogy egészségesebb, mint a Meki?
Tény, hogy egészségesnek nem feltétlenül lehet nevezni őket, de a teljesen egészségtelen is túlzás kicsit. Oké, nem is túlzás, de nem illik rá 100%-ban.
Az összes ilyen láncnál elég sok dolognak kell megfelelni kaja szinten, gondolhatod, hogy nagyon sok sz@r nincs benne, az más kérdés, hogy mennyire természetesen alapanyagok.
Egyébként a saláta és uborka normálisnak tűnik, a sajt is. A húsban biztos, hogy nem lehet semmi.
Nem tudom, engem ez ennyire soha nem érdekelt, dolgoztam mekiben, azok alapján mondom ezt. Persze ugyanannyit látni bentről is, mint kintről... de például a saláta tál és egyébbe eredeti, normális, nem "meki import" paradicsom és egyéb dolgok kerülnek.
KFC-t azért gondolhatod egészségesebbnek, mert ott nagyrészt panírozott csirke van. Mekiben nem igazán.
Nem egészségesebb egyik sem.
A Mekiben is vannak panírozott csirkehúsok.
Minden egészséges addig amíg mértékkel fogyasztunk belőle, ha már túlzásba visszük, na akkor egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!