Imádom a sült krumplit! Hol kapni a legfinomabbat? Meki?
A legfinomabb amit otthon csinál az ember.
Nem fagyasztott izéből, hanem a kertből szedett krumplit meghámozva, szép vékonyra kézzel lecsíkozva, beledobva a forró olajba/zsírba és hirtelen megsütve. :)
Amit a nagymamád, vagy az anyukád süt, az a legfinomabb. Egyébként meg veszel 3 db nagyobb krumplit, nyersen megpucolod, hoszúkás csíkokra felvágod, és olajban kisütöd. Jobb lesz, mint bármelyik McDonald's-ban.
Nekik más sült krumplikhoz képest kifejezetten rossz a sültkrumplijuk, de annyira nem tudták elrontani, hogy ne legyen ehető. Ellenben kiválóan megszervezett a franchise rendszerük. Tőlük azt érdemes eltanulni, nem a sültkrumplit.
Belfrit: nekem a Corvinban lévő, mert a Westendes van meg közel, de ott általában túl nagy a tömeg. Van fűszeres és sós, azért szeretem mert kb. 200 ft-ért lehet hozzá különféle szószokat venni, csipőset, hagymásat...stb.
kipróbáltam ma a Belfrit Pólus Center éttermet! K***a jó volt a krumplijuk meg a szamuráj szósz. Fűszeresen kértem, azt hiszem holnap is oda megyek :)))))
Köszi a tanácsot! Éljen a Belfrit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!