A csibeburger egészségesebb, mint a sajtburger? (mcdonalds)
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 20:28
1/20 anonim válasza:
Mindegyikben van 2% patkányhús, úgyhogy teljesen mind1... (Ez nem vicc, komoly!)
2/20 anonim válasza:
Ott csak szemetet kapsz, minek válogatsz.
3/20 anonim válasza:
csak szubjektív véleményt hallottam a dologról, egy ismerősöm mekiben dolgozott, ő mesélte, hogy a csirkés kajákban több a valódi alapanyag (hús) mint a többiben.
4/20 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem, mert a csibeburgerben van saláta is, meg nem csöpög a zsírtől.
2012. máj. 9. 20:40
5/20 anonim válasza:
Én amondó vagyok, hogy ha egészségesen akarsz étkezni, akkor NE a McDonald's-ba menj...
6/20 anonim válasza:
"2% patkányhús"
Hogyne :) Gondolkodj már ember, hogy mit könnyebb feldolgozni, a csirkét vagy a patkányt? Csak mert szerintem a patkányhús feldolgozása kicsit macerásabb, ezáltal jóval költségesebb, mint az iparban tenyésztett csirkéé, amelyre teljes infrastruktúra is van.
Szerinted melyik vállalkozó tesz olyan húst az alapanyagba, amely marha költséges?
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy "elrontsd" a rántott húst, leszórod vöröskaviárral.
7/20 A kérdező kommentje:
ezt nyilván tudom, de ha már ott vagyok, nem zsírt szeretnék enni vagy inni. különben nem szoktam sűrűn járkálni :P
2012. máj. 9. 20:50
8/20 anonim válasza:
Természetesen egyértelmű, hogy a csirkéé, de az USA-beli McDonald'sok szabálykönyvében benne van, hogy tartalmazhatnak maximum 2% patkányhúst. Ezt a saját két szememmel láttam tavaly nyáron egy NY-i Mekiben... :)
9/20 anonim válasza:
TartalmazHAT! Szerinted ki az a hülye, aki neked beledekázza a 2% patkányhúst direkt? XD
10/20 anonim válasza:
Hát, a csibehús bő olajban sül, amit beszív a panír, akár érzed, akár nem. A marhahúspogácsa meg grillen, de abban alapból több a zsír. Szóval szerintem edd azt, amelyik jobban ízlik, nincs nagy különbség. :) (Mekiben dolgozom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!