1/6 anonim válasza:
Attól, hogy egy szelet rántott húst megeszel semmi bajod nem lesz.
2/6 anonim válasza:
Nem hizlal, csak ha bezabálsz fél kilónyit.
3/6 Szoondiii válasza:
a hús (fehérje+zsír) nem válti ki zsírraktározó hatást.
a panírban lévő szénhidrát megemeli a vércukor és inzulin szintet, de kis mennyisége miatt csak igen enyhén.
persze ha esetleg a benne lévő glutén kivált nálad pajzsmirizs alulműködést, akkor ez is elég lehet a zsírosodáshoz.
a sütőolaj remélhetőleg zsír, mert a növényi olajok nem éppen ideálisak, ellenben az állati zsírokkal (ez így most kicsit ellentétesen hangzik, de járjunk utána és emésszük meg).
4/6 anonim válasza:
Attol fugg, milyen hus, milyen olaj. Akar 500 kcal is lehet egy szelet.
5/6 Gress válasza:
Én rántott húsból mindig is sokat ettem,nem egy-két szeletet de egyáltalán nem híztam el :D
6/6 anonim válasza:
"A húsok elkészítésének egyik legegészségtelenebb módja a panírozás, hiszen a sütés közben a panírréteg magába szívja az olajat, mely megterheli emésztőrendszeredet, emellett pedig a liszttel együtt rendkívül hizlaló hatású. A panírozás helyett inkább párold a húsokat, vagy süsd meg sütőzacskóban."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!