Hogyan kell csinálni a rántott húst?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 11:33
1/2 anonim válasza:
ez komoly kérdés?? xD
amugy ha sertés húsból csinálod és ha még nincs felvágva akkor felvágod szeletekre, kiklopfolod .
ha csirkemellel vagy vmi mással akkorrr vékonyabb szeletekre vágod, ezt nem muszáj kiklopfolni.
aztán rétegezed:
liszt tojás zsemlemorzsa. forró olajban kisütöd.
2/2 2xSü válasza:
;-)
Érdemes kettőt-hármat elolvasni, így összeáll benned egy kép, hogy mi az, ami fontos, és mi az ami módosítható. (Ez inkább úgy általában a receptekre vonatkozik. A rántott hús ehhez túl egyszerű.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!