Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell csinálni a rántott...

Hogyan kell csinálni a rántott húst?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 11:33
 1/2 anonim ***** válasza:

ez komoly kérdés?? xD


amugy ha sertés húsból csinálod és ha még nincs felvágva akkor felvágod szeletekre, kiklopfolod .

ha csirkemellel vagy vmi mással akkorrr vékonyabb szeletekre vágod, ezt nem muszáj kiklopfolni.

aztán rétegezed:

liszt tojás zsemlemorzsa. forró olajban kisütöd.

2012. júl. 7. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 2xSü ***** válasza:

[link]


;-)


Érdemes kettőt-hármat elolvasni, így összeáll benned egy kép, hogy mi az, ami fontos, és mi az ami módosítható. (Ez inkább úgy általában a receptekre vonatkozik. A rántott hús ehhez túl egyszerű.)

2012. júl. 7. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!