Van olyan étel vagy ételcsoport amit imádtok, még ha nem is tudnátok megmagyarázni hogy miért?
Figyelt kérdés
Én valamiért imádom a tésztákat :D A vérképem rendben van, szóval nem hiszem hogy valami hiányozna a szervezetemből. :D
De tényleg bármi jöhet, a spagettitől kezdve a levestésztáig bármi. Szerencsére nem vagyok elhízva ennek ellenére :D
És ti mit szerettek nagyon?
2012. aug. 4. 09:34
1/6 anonim válasza:
A halakat, vadakat, meg mindenféle zöldséges ragukat.
2/6 anonim válasza:
Hát én meg tudom magyarázni, hogy mit miért szeretek. Kivéve a lakritsit.
3/6 anonim válasza:
Sajt, sajtos ételeket imádom.Sütemények,legfőképp a csokis,ha nem hizlalna,tuti csak ezen élnék:)
4/6 anonim válasza:
Én is a halat szoktam rettenetesen kívánni!
5/6 anonim válasza:
Én a krumplit, de legyen bármilyen: héjában sütött, püré, krumplifánk, saláta.... De nem eszek már egy jó ideje, mert fogyózok. :( Pedig nagyon is megtudnám most enni. :/
6/6 anonim válasza:
mustárt minden nap eszek, jhet bármilye, van hogy kenyéérel vagy paprikával uborkával tunkolgatva egyszerűen kívánom
gyümölcsöket, főlega dinnye, alma ezeket korlátlanul
csirkemeel ebből napi 1kg is megtudnék enni
a főtt rizst és a natur száraz zabpelyhet
túró minden mennyiségben
kovászos uborka ebből nap 10 db is van hogy megeszek
akármilyen husi, húsgombóc, máj stb
van hogy tojást napi 4-5 is 2-3 napon keresztül aztán 2 hétig semmilyen tojásos kaja nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!