Melyik ételektől lehet a legjobban hízni?
Figyelt kérdés
Valaki azt mondja hogy a rizs hízlal a legjobban, valaki azt hogy fogyaszt. Most akkor mi van (?) Azt hallottam, hogy rizs csirkével a legjobb. 150/40 kg. Jöhetne egy pár kiló.2012. aug. 2. 22:18
1/11 anonim válasza:
Az amelyikből többet eszel mint amennyit kellene.:) Egyébként baromira irigyellek:D
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de igy se jó ám :)
2012. aug. 2. 22:31
3/11 anonim válasza:
ne is haragudj, de te hova híznál?
165 cm/54 kg-al én fogyózok...
4/11 anonim válasza:
rizs csirke tényleg jó kombó.
Egyébként nekem úgy sikerült híznom hogy el kezdtem biciklizni, utána egész nap baromi éhes voltam és ettem mint a bölény. :)
5/11 anonim válasza:
szerintem felesleges híznod, gondolom nem múltál még el 14, hidd el, amikor elkezdesz nőiesedni, csak úgy jönnek majd a kilók:D
6/11 A kérdező kommentje:
23:56-osnak: Az engem nem érdekel hogy te ennyivel fogyózol.
Nekem mindenki azt mondja hogy kéne hiznom egy pár kilót, bár másnak a véleménye soha nem hat meg, de én is érzem h nem jó ez igy. És képzeljétek már ki vagyok nőiesedve, mivel 20 éves vagyok. xD
Azt az egy normális választ pedig köszönöm :)
2012. aug. 6. 17:20
7/11 A kérdező kommentje:
De fasza hogy sosem arra válaszolnak ami a kérdés, hanem azt válaszolják amit kiad az agyuk...
2012. aug. 6. 17:22
8/11 anonim válasza:
fogadd el.
Mellesleg tényleg nem hülyeség az, hogy fáraszd le magad. Utána éhes leszel, de nagyon.
Viszont ügyelj arra, hogy MINDIG CSAK ANNYIT EGYÉL AMENNYI BELÉD FÉR!
9/11 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :)
2012. aug. 12. 16:25
10/11 crudy válasza:
nyilván ha hízni szeretnél akkor azt nem ártana izomból megoldani mert ha zsírt szedsz fel az nem néz ki jól. lényeg: izom építés (nem bodybuilder mennyiségig, nem csak nekik kell izmot felszedniük) alapelve az az h mozogj aztán egyél. namost van diétás étrend és tömegelő étrend. (megint mondom h ez nem azt jelenti h két hónap alatt arnold swarzenegger leszel) neked nyílván tömegelni kell ami azt jelenti h beviszel 120-150 gram szénhidrátot azaz 3g/tskg (gram/test súly kilógramm) (nem szart mint pl fehér kenyér hanem egészségeset pl barna rizs, rozskenyér, búzakorpa, zab stb.) és 80 gramm fehérjét azaz 2g/tskg. ez most nem azt jelenti h PONTOSAN ENNYIT SZABAD KÜLÖMBEN REPÜLŐ SPONTÁN GYULLADÓ ELEFÁNTOK FOGNAK HULLNI AZ ÉGBŐL, hanem azt h egyél kényelmesenlé egy picit többet jóféle fehérjét MINDEN NAP pl csirek, hal, tojás, alacsony zsírtartalmú tejtermékek. ennyi a tudás. 1-2 hetente mérd meg magad és ha nem hízol akkor emeld a szénhidrátot azaz egyél több riszt és mindig egyél zöldséget. amit kerülj az a cigi mert ha dohyányos vagy tuti nem fogsz hízni egy grammot sem, a zsírt/zsíros ételeket és a szemetet értem ezalatt az üditőket és a chipszeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!