Nincs itthon kaja. Mi a fenét csináljak?
Figyelt kérdés
Nincs itthon kaja. Tényleg semmi. Mi a fenét csinálhatnék? Pénz sincs.2012. aug. 2. 15:05
31/38 anonim válasza:
Egyél virtuális szendvicset, meglepően finom.
32/38 anonim válasza:
Igen logikus, nem átmegy a szomszédba enni, átmegy netezni. Én is ezt tenném , inkább éhen halok és átmegyek a szomszédba netezni, mint sem ételt kérnék. -,-"
34/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő szándékú kommenteket, jó látni, hogy vannak még jó emberek. Végül átmentem a páromhoz enni(bár kellemetlenül éreztem magam még a 2 szelet kenyér miatt is, ezért nem mentem át hamarabb), ez volt az oka annak is, hogy eddig nem írtam.
Egyébként délvidéki vagyok, szóval nekem nem Orbánt kell szidnom:P
egyébként netezni wifivel szoktam(kiülök valahová a központba és befogok egy jelet, vagy a szomszéd wifijére csatlakozok rá), nálunk már 1 hónapja kikapcsolták a netet.
És hogy milyen háztartás az ilyen? Semmilyen. De anyut ez nem zavarja.
2012. aug. 3. 01:43
35/38 anonim válasza:
Ja, hogy még gyerek vagy, ezért kéne kiírni a korod. Így akkor írhatjuk neked, hogy menny dolgozni stb. Máskor több információt adj meg magadról.
36/38 anonim válasza:
Diák munka vagy valami ilyesmi nincs , hogy kicsit jobb legyen a helyzeted?
37/38 A kérdező kommentje:
Néha tartok angolórákat, de az keveset ad, meg nem is sokan jelentkeznek és azt a pénzt rögtön odaadom anyuéknak. Hivatalos diákmunka errefelé nincs.
2012. szept. 9. 23:19
38/38 anonim válasza:
Szörnyű.. viszont intelligensnek tűnsz, hogy megy azóta a sorod?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!