Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nincs itthon kaja. Mi a fenét...

Nincs itthon kaja. Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
Nincs itthon kaja. Tényleg semmi. Mi a fenét csinálhatnék? Pénz sincs.
2012. aug. 2. 15:05
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
A segítő szándékú kommentekért köszönetem:)
2012. aug. 2. 15:22
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Kérj a szomszédtól kölcsön kenyeret. Fizu után megadod. Azt megkenheted a zsírral.
2012. aug. 2. 15:23
 13/38 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy nyár van, sok helyen az utak mentén, akár lakótelepen is találhatsz szabadon gyümölcsfákat.Szilva meg ilyesmi, alma.Felénk is vannak ilyen fák, az szed róla aki akar, terem szabadon a lakótelep szélén, fosos szilva meg almafa is van a parkoló mellett.Általában megrohad körülötte a gyümölcs.Mi mindig megszedjük magunkat, hogyha arra járunk.

Abból már tudnál csinálni kompotot vagy levest legalább.

2012. aug. 2. 15:23
 14/38 anonim válasza:
47%
Hogy lehetséges ,hogy egy háztartásban nincsen vagy alig van élelem? Erre nagyon kíváncsi vagyok
2012. aug. 2. 15:25
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne legalább 1 darab tojásod abból lehetne tésztát gyúrni,ha a kakaópor cukrozott akkor a tésztát kakaóporral megszórni.Nagyon finom.
2012. aug. 2. 15:28
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Most csinálhatnál palacsintát, de ahhoz még kéne 1 db tojás +egy üveg ásványvíz?kb 150Ft.Ennyit csak ad kölcsön valaki.

Akkor lenne kakaós palacsintád.

Vagy csinálhatnál lángost, akkor egy élesztő kéne.Ez max 50 ft.

Vagy kakaós metéltet , akkor kéne 1 db tojás legalább.Na meg egy kis kézügyesség. a tésztagyúráshoz.

Viszont elég nagy adagokat ki tudnál hozni így.

2012. aug. 2. 15:30
 17/38 anonim ***** válasza:
92%

15:25

Úgy, hogy nagy a munkanélküliség és sok háztartásban élelemre sem jut.Ezen kívül nem mindenkinek van kertes háza, ahol tyúkot tarthat és zöldséget termeszthet.Remélem, akik ezt nem tudják felfogni egyszer majd megértik!

2012. aug. 2. 15:32
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. a palacsintát csapvízzel készítem,úgy is nagyon jó.Megsüthető zsírban is,anno nagyanyám így készítette.
2012. aug. 2. 15:32
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
a palacsintához nem kell feltétlenül tojás, meg ásványvíz.. én is elég csóró vagyok és volt olyan, hogy csak vízből és lisztből csináltam meg a palacsinta tésztát.. nem olyan jó, mint a rendes, de meg lehet enni, ha nincs más
2012. aug. 2. 15:34
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Zsírból és lisztből csinálj egy rántott levest, ha van egy kis pirospaprika azt is tehetsz a rántásba, ha nincs kérj a szomszédtól egy kiskanálnyit és köménymagot, jó kis tápláló leves.
2012. aug. 2. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!