Nincs itthon kaja. Mi a fenét csináljak?
Figyelt kérdés
Nincs itthon kaja. Tényleg semmi. Mi a fenét csinálhatnék? Pénz sincs.2012. aug. 2. 15:05
21/38 anonim válasza:
Szülők, nagyszülők, rokonok nem tudnak adni egy kis pénzt vagy kaját? Semmi alapanyag sincs otthon?
22/38 anonim válasza:
Én mindíg attól féltem, hogy ha nem buborékos a víz és nincs benne tojás akkor a palacsintatészta ragad.
23/38 anonim válasza:
Hol laksz? találkozzunk és veszek neked egy kiló kenyeret a zsírhoz!!!!!!! Tényleg!
25/38 Dodesz.. válasza:
Jajj..:/ Nem ez az első kérdés, ami ehez a témához kapcsolódik..Köszönjük Orbán..-.-"
Merre laksz??
26/38 anonim válasza:
Ha a közelben laksz, én is szívesen adok neked pár dolgot. Csak mond meg hova valósi vagy.
27/38 anonim válasza:
Lehet, hogy érdekes kérdés, de akinek kenyérre sem telik, hogyan telik villanyszámlára meg netre?
Most, hogy jól megmondtam a magamét, én is beállok a sorba: ha a közelben laksz, átjöhetsz kajálni hozzánk. Főzelék van, meg vmi virsli, de szendvicset bármiko készít az asszony:)
28/38 anonim válasza:
15:32
Jaaa igen kajára nem jut de internetre igen. De nagy érdekesség.
29/38 anonim válasza:
És ha egy ismerőstől vagy szomszédból netezik? Miért kell rosszra gondolni folyton? Mi van,ha nincs is netje,mert már rég kikapcsoltatta...?
30/38 anonim válasza:
Ma már akinek nincs netje eláshatja magát.Már munkát is csak azon lehet keresni.Ha nincs az embernek email címe, akkor megszívta!Tehát nem árt, ha ezen elgondolkoznak a nagyokosok, akik azzal a hülyeséggel jönnek, hogy netre bezzeg van pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!