Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet olyat hogy Pörkölt...

Lehet olyat hogy Pörkölt mellé grillezett zöldségfélék meg krumplipüre?

Figyelt kérdés
Szakács vagyok, nem rég kezdtem el dolgozni de ilyenről még nem hallottam :D egyik barátom kérdezte hogy jövő heti bográcsozáshoz lehetne egy ilyet készíteni. Nekem ez új. ez nekem olyan mintha már moslék lenne már elnézést. Olyan van hogy a gulyásban krumpli meg paprika (Bográcsgulyás)de ez nekem túlzás :D
2012. júl. 28. 03:21
1 2
 1/14 doboszoli ***** válasza:

Valóban egyik sem az a klasszikus pörkölt köret, de ha valakinek ez ízlik, lelke rajta.

Kinek a pap....

2012. júl. 28. 05:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Mindent lehet.
2012. júl. 28. 06:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Krumplipüré vagy tökfőzelék még elmegy,de grillezett zöldség nem.
2012. júl. 28. 06:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Legfeljebb egy vizes krumplipürét tudok elképzelni pörkölt mellé, de egy tejes-vajas-tejszines-tejfölös pürét (én így csinálom) nem, valahogy nekem nem jön össze egy paprikával és paradicsommal, ill. vörösborral ízesített pörkölthöz, de a grillezett zöldség sem.
2012. júl. 28. 06:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan van hogy a gulyásban krumpli meg paprika (Bográcsgulyás)de ez nekem túlzás"

Felénk van a gulyásban zöldség is (répa, petrezselyemgyökér) is.

Amúgy tedd fel fordítva a kérdést: lehet-e grillezett zöldséghez pörköltöt adni?

Válasz: pörkölt mindenhez mehet!

2012. júl. 28. 07:00
 6/14 anonim ***** válasza:

A gulyásban nálunk is van mindenféle zöldség, sőt még apróra vágott petrezselyem is.

Pörkölt mellé a párolt zöldségfélét még én sem hallottam. De ugye ízlések és pofonok különbözőek.

Másrészt, ahogy az 5-öske írja, hogy fordítsunk rajta egy sort: párolt zöldséghez adni valamennyi pörköltet nyomtatékként, miért ne?

2012. júl. 28. 07:19
 7/14 anonim ***** válasza:

hagymáskrumpli, párolt répa

krumplipüré, párolt cukkini

törtkrumpli, párolt zöldborsó

tökfőzelék, krumplifőzelék, sárgaborsófőzelék, paradicsomos káposzta, kelkáposztához is illik még

krumpligombóc párolt zöldborsó

2012. júl. 28. 07:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Sok olyan kaja van, ami pöri alappal indul, és és sokféle zöldséget teszünk bele.

Fogd fel úgy, mint grillzöldséget, magyaros jellegű párolt hússal. :D

Ettől még jobb lenne tarhonyával, de legalább másképp hangzik. :)

2012. júl. 28. 09:34
 9/14 anonim ***** válasza:
Én a multkor vacsira bolognait csináltam, de már nem akartam este tésztát enni ezért én párolt cukkinivel ettem.A párom fanyalgott én meg megettem és ízlett.Úgyhogy a válaszom lehet.:)
2012. júl. 28. 10:35
 10/14 anonim ***** válasza:

nekem egyszer a párom főzött fűszeres (kicsit mediterránra vette,oregánó,kis chili,meg még egy kis ez az) jó sűrű szaftos csirkepörit bográcsban,és sültkrumplival tálalta :D Hát előtte el sem tudtam volna képzelni ezt így együtt,aztán azóta is erről álmodom annyira jó volt.

Egy próbát megér,megcsináljátok külön a pörköltet,grillezett zöldségesek,krumplipürét,ha nem jön be megeszitek külön őket:D

2012. júl. 28. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!