Miért melegszik olyan nehezen a krumplipüré?
Figyelt kérdés
Más kajákat, pl pizzaszelet, fasírtos szendvics, főzelékek, berakok a mikróba, és 2-3 perc alatt olyan meleg, h gyakran fújnom is kell. De ha krumplipürét melegítek, gyakran kétszer ennyi idő mulva is hideg, főleg a közepe.2010. máj. 25. 23:17
1/2 anonim válasza:
A krumplipüré - állagát tekintve - kétszer olyan sűrű, mint bármi más a felsoroltak közül. (Keményítő tartalma is igen nagy). Emiatt kell tovább melegíteni.
2/2 anonim válasza:
Minél szilárdabb valami, minél kevesebb a folyadéktartalma, annál gyorsabban melegszik át a mikróban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!