Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért melegszik olyan nehezen...

Miért melegszik olyan nehezen a krumplipüré?

Figyelt kérdés
Más kajákat, pl pizzaszelet, fasírtos szendvics, főzelékek, berakok a mikróba, és 2-3 perc alatt olyan meleg, h gyakran fújnom is kell. De ha krumplipürét melegítek, gyakran kétszer ennyi idő mulva is hideg, főleg a közepe.
2010. máj. 25. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A krumplipüré - állagát tekintve - kétszer olyan sűrű, mint bármi más a felsoroltak közül. (Keményítő tartalma is igen nagy). Emiatt kell tovább melegíteni.
2010. máj. 25. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Minél szilárdabb valami, minél kevesebb a folyadéktartalma, annál gyorsabban melegszik át a mikróban.
2010. máj. 25. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!