Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a bőrös malachúst?

Szeretitek a bőrös malachúst?

Figyelt kérdés
Bőrös, zsíros, de a kedvencem! Számomra a legfinomabb husi. Szereti még valaki?
2012. júl. 22. 22:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem szeretem. A bőr és a zsír messze van a finom húsitól,hiszen azon egy deka hús sincs.
2012. júl. 22. 22:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
18%
Nem rossz,de inkább a bőrös malackaraj...,a malachús számomra íztelen.
2012. júl. 22. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 Shai-Hulud ***** válasza:
74%

Igen, nagyon finom, főleg ha sörrel locsolva sütik! Jó ropogósra!

Na most nyeltem egy nagyot.

2012. júl. 22. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:

HÉÉ ha valaki nem szereti azt lepontozzátok?? Akkor minek ez a kérdés??

Miért nem azt írtad hogy aki szereti a bőrős,zsírós malachúst az írjon csak???

2012. júl. 22. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 A kérdező kommentje:
Senkit se pontoztam, se fel, se le. Miért gondoljátok egyből, hogy csak a kérdező pontozhat? Meg se mozdultam.
2012. júl. 22. 22:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem zavar,hogy lepontoztak....,amúgy is elrontottam,mert bőrös sertéskarajt akartam írni:)Számomra annak ízletesebb a húsa mint a malacé.
2012. júl. 22. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:
A bőrös sertés húsa lehet,hogy ízletesebb,mint a malacé, de a bőre sokkal keményebb és nem jó. Ha a malachúst megfelelően fűszerezik,akkor nagyon finom.
2012. júl. 22. 22:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a malac/sertéspörköltet, a zsíros ételek sem a kedvenceim, a bőrös dolgoktól (kivéve a sült szárnyasoknál) pedig egyenesen rosszul vagyok, de a bográcsban készült bőrös malacpörkölt valami isteni, a top5 "listámban" benne van.
2012. júl. 22. 23:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:
Ha jól van elkészítve, én imádom. Nekem fűszerezett, sok fokhagymával ropogósra sütve az igazi. Kis mézes olívaolajjal locsolva. Na megyek, be is szerzek egy negyed malackát.:)
2012. júl. 23. 08:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:

Nálunk az ilyesmi kajákért apum a felelős. Istenien szokta elkészíteni a húsételeket.

Lehet, hogy nehezebb, zsírosabb kaja, lehet, hogy nem túl egészséges, de azt gondolom, hogyha szeretjük, akkor időnként belefér. Nem szoktunk hetente ilyet sütni, sőt, elég ritkán van ilyen.


Amikor először ettem, a bőre olyan volt, mint a szalonnabőr. Friss, ropogós, finom. :D Aztán amikor elmondták anyumék, hogy mit eszek, azt hittem visszajön minden, amit megettem. De hozzászoktam a gondolathoz és már egyáltalán nem zavar. :D

2012. júl. 23. 09:14
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!