Szeretitek a bőrös malachúst?
Igen, nagyon finom, főleg ha sörrel locsolva sütik! Jó ropogósra!
Na most nyeltem egy nagyot.
HÉÉ ha valaki nem szereti azt lepontozzátok?? Akkor minek ez a kérdés??
Miért nem azt írtad hogy aki szereti a bőrős,zsírós malachúst az írjon csak???
Nálunk az ilyesmi kajákért apum a felelős. Istenien szokta elkészíteni a húsételeket.
Lehet, hogy nehezebb, zsírosabb kaja, lehet, hogy nem túl egészséges, de azt gondolom, hogyha szeretjük, akkor időnként belefér. Nem szoktunk hetente ilyet sütni, sőt, elég ritkán van ilyen.
Amikor először ettem, a bőre olyan volt, mint a szalonnabőr. Friss, ropogós, finom. :D Aztán amikor elmondták anyumék, hogy mit eszek, azt hittem visszajön minden, amit megettem. De hozzászoktam a gondolathoz és már egyáltalán nem zavar. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!