Szeretitek a porcukrot az édes pékárukon?
Nem. És ennek igen racionális okai vannak:
- ha levegőt veszel evés közben, akkor megfulladsz tőle
- ha leszórod, csupa fehér poros lesz a ruhád. Pláne, ha sötét!
- ráadásul nem is javít semmit az összhatáson
Én anti-porcukor párti vagyok:)
Régen utáltam, annyira, hogy otthon a saját magam által készített sütikre se tettem, vagy csak igazán minimálisat.
Mára ez úgy változott nálam, hogy a saját sütikre teszek rendesen porcukrot (jó még ez is elég csekély mennyiség, de mégis látszik rajta szépen), viszont a tésztájába/töltelékébe kevesebb cukrot teszek. Újabban tetszik a porcukros a látványa miatt, talán azért, nem tudom megmagyarázni. Viszont ezeket otthon, többnyire tányér fölött eszem, és így nem kell malackodni a porcukormorzsákkal.
Viszont pékségben továbbra is a porcukor nélkülieket választom. Hiszen ezeket legtöbbször olyan helyen eszem meg, ahol nincs mindig lehetőség kezet mosni, sőt leülni nyugodtam megenni, és hasonlók... Morzsálni és porcukrot a ruhámról leporolni még az utcán sem szeretek, kézmosás híján a porcukros ujjaimat lenyalni meg főleg gusztustalannak tartom.
Ha meg mégis porcukrosat veszek, azt általában a zacskójával fogva eszem meg. Így a kezem se ragad és a porcukor sem szóródik rám. Cserébe ha nagyon a zacskó mélyére harapok, azt hiszik, hogy szipus vagyok... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!