Milyen párosításban szeretitek a csokit?
milka,kinder nálam is nyerő:)
de ízesítésben a karamellás,epres,trüffeles,nugátos a kedvencem.
csoki eperrel/naranccsal? fújj :S el se tudom képzelni hogy lehet azt megenni ::SSSS
csoki-csokival
15:55 Narancsos zselés szaloncukrot sem ettél még? :) Mondjuk annak se a csokoládéhoz, se a narancshoz nincs köze, de az ízt hozza. Nincs abban semmi fujj :)
Én csokit kérnék a csokihoz, lehetőleg most :D Amúgy magában vagy olajos magvakkal, paradicsommal, meggyel, naranccsal, trópusi gyümölcsökkel, körtével, málnával, áfonyával, fűszerekkel, igazi marcipánnal.... sokmindennel :P
A csookit magában szeretem, ha nagyon csoki ehetnékem van, akkor csokit csokival. :D
Most pl. el tudnám képzelni, hogy megeszek egy tábla milka fehér csokit és noisettét együtt. :)
Egyébként a milka és a kinder a kedvencem. Nagyon szeretem a fehércsokit, a sima alpesi tejeset, a mogyoródarabosat, a robbanócukrosat (sajnos limitált volt és már nem találok sehol), a mogyorókrémeset. Na jó, szinte az összeset. :D
A kinderből a bueno a kedvenc, de a kinder szeletet is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!