Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti szeretitek a csirkecsontnak...

Ti szeretitek a csirkecsontnak azt a porcos, szivacsos végét?

Figyelt kérdés
Ha rántott, vagy sült csirke van itthon, a combcsontnak a végét mindig megeszem, de a barátom például mindig ki van akadva ezen. Az anyukája viszont szintén szereti, meg a mi családunkban is sokan szeretik. De a barátom és a legjobb barátnőm nagyon finnyásak, ők pl. csontos húst soha nem is esznek meg, így undorodnak ettől a szokásomtól.
2012. júl. 20. 00:49
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én sem szeretem sőt undorodok tőlle, de nem szólok érte mert ízlések/pofonok.
2012. júl. 20. 01:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is undorító.
2012. júl. 20. 02:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem undorító, a bőre az sokkal undibb, kivéve, ha meg van sütve és ropogós :)))
2012. júl. 20. 02:50
 4/11 anonim ***** válasza:
utolsonál a pont :) szerntem is undi. én se eszek csontos hust szivesen. gyerekkoromban meg érdekes imádtam. a végét is. de már rá se birok nézni
2012. júl. 20. 05:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Én nem eszem meg, a kiskutyám imádja azt a részt, de ha neked ízlik, egészségedre, de egyébként nem undorodnék tőle,ha a párom megenné. Én pl a pacalt utálom nagyon, na az undi :)
2012. júl. 20. 09:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Én mindig elrágcsálok minden porcos részt :D szóval én is megeszem a csirkecombcsont végét :D
2012. júl. 20. 12:17
 7/11 A kérdező kommentje:
A pacalt is utálja a párom. Az a baj, hogy nem szeretek vele enni, mert akkor csak a csirkemellet nézi jó szemmel igazából, semmi mást. Pedig ő a férfi. Azzal szoktam viccelődni, hogy ha összeházasodunk járhat étterembe, mert nem fogom minden áldott nap ugyanazt főzni, és a leendő gyerekeinket sem akarom, hogy eltanulják az apjuktól ezt a finnyázást.
2012. júl. 20. 13:49
 8/11 anonim ***** válasza:
59%
Egyáltalán nem finnyázás az, hogy valaki nem eszi meg az undorító dolgokat. Te vagy igénytelen.
2012. júl. 20. 16:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez nem igénytelenség, és az, hogy ki mit tart undorítónak, tök relatív :)
2012. júl. 20. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Azért az már szerintem finnyázás, ha valaki nem esz meg semmi húst a csirkemellen kívül. Még ha a csontokat ki is hagyja. Nálunk is szokott csontozott csirkecombból étel készülni, de ő azt sem enné meg. De pl. a tarját sem, vagy a marhalábszár pörköltet sem, ami szintén nem csontos.
2012. júl. 21. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!