Vörös bársony muffin tésztájába írót lehet valamivel helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Tejjel nem fogom mert sok kell és a tejnek az állaga meg az íze is teljesen más.2012. júl. 18. 10:32
1/1 karsa válasza:
Szia!
Az író ugyebár a tejszín vajjá köpülése során visszamaradó folyadék. Ennek híján nyugodtan használj picit több tejszínt, mint amennyit a recept ír, és picit kevesebb vajat (de akár nyugodtan lehet ugyanannyi tejszínt és vajat is, a muffin szereti a zsiradékot. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!