MELYIK FAGYIT VÁLASSZAM?
Figyelt kérdés
Még kb 5 ember áll előttem a fagyizópultnál
és nem tudom eldönteni melyik fagyit válasszam.Van eper csoki vanilia .Javaslatokat várok
2012. júl. 13. 17:35
1/7 A kérdező kommentje:
Csak siesetek mert mindjár sorra kerülök:)
2012. júl. 13. 17:36
4/7 anonim válasza:
Mire ideértem, gondolom , már el is nyaltad.
5/7 anonim válasza:
Az emberek komolyan mindent megkérdeznek idegen emberektől? Honnan tudjam, hogy te milyet szeretsz? Azt ne mondjam meg, hogy mi legyen holnap az ebéd nálatok? -.-" És hova jutott a világ, hogy még a fagyi választása előtt is az interneten lógsz? Siralmas..
6/7 anonim válasza:
Ne mérgelődj kedves!
Én a múltkoriban kiakadtam azon, hogy újabban mindenki azt kérdezi, hogy ez vagy az a kaja mennyi idő alatt fő, vagy sül meg, holott kismillió feltétele van. Az még senkinek nem jutott eszébe, hogy talán közben nem az órát, hanem a készülő kaját kellene ellenőrizni.
:D
A múltkor azt mertem írni, hogy nálam a galamb-húsleves kb. 2,0 óra alatt fő meg, ha tudnád mit kaptam. Mert állítólag megfő az fél óra alatt is.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat .végül csoki vanília maradt:)
2012. júl. 13. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!