Főzőtejszínből házilag fagyit lehet készíteni vagy csakis tejszínhaból?
A receptekben legtöbbjében úgy van feltüntetve, hogy 2, 3 dl tejszín.
Ekkor tejszinhabot kell érteni vagy főzőtejszín is alkalmas?
Néhány receptben fel van tüntetve, hogy igen felverjük a tejszínhabot. Máshol pedig, hogy csak összedolgozzuk az alapanyagokat.
Köszönöm.
Habtejszínt vegyél zacskósat, vagy ha tudsz házi tejest aki árul ilyesmit attól.
A főzőtejszínek növényi zsiradékokból készülnek, nagyon kevés bennük az igazi tejszármazék, vagy 0.
A fagyinak csak igazi tejszínnel lesz igazán jó íze.
A főzőtejszín is tejszínből van, de , mint a neve is mondja főzéshez alkalmas. a tejföl helyett jött divatba kb 20 éve.
minden, de minden habba, krémbe, csakis legallább 30 %os habtejszín a megfelelő.
a főzőtejszín nem növényi zsiradékkal, hanem tejzsírral készül.
Növényi zsíros pl a hulala cukrászati hab, de a tejszín nevet nem is viselheti.
a 64-es már megint túl okos...
-tejes-
63-as bocs..., de útálom, amikor fikázzák a tejtermékeket,
amikor lövésük sincs róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!