Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet a 11. Kerületben...

Captianhowdy kérdése:

Hol lehet a 11. Kerületben cukormentes fagyit kapni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
[link] (Google harmadik találata...)
2012. jún. 20. 23:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezt már én is néztem, sajnos megszűnt.
2012. jún. 21. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Kár :( Ha esetleg találnál másikat, írd meg. :)
2012. jún. 21. 21:46
 4/7 anonim válasza:

A Krémes Cukrászda "szerencsére" nem a XI. hanem a XXII. kerületben van, de csak 2 villamos- vagy buszmegálló a XI. kerület határától. Megközelíthető a 47-es villamossal vagy a 33, 141, 214, 213 buszokkal és még sok más útvonalon is. A megálló neve Savoyai Jenő tér. Bejárat a buszmegállónál a sarkon.

[link]

2012. jún. 26. 10:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Megnézem!
2012. jún. 27. 00:34
 6/7 csipcsii válasza:

Szia!

Nem a XI. kerületben van ugyan, de közel, a Pesti oldalon, a IX. kerületben, Mester u. 40-44.-ben az I love gelato fagylaltozóban mindig van cukormentes fagylalt.

2012. júl. 19. 20:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, az még elérhető távolságban van! Amúgy a Móriczon is találtam a Dr Gelatoban, az Ecker mellett van a sarkon, de ott csak 1 féle volt. Második kommentelő: megnéztem a cukrászdát, de már nincs cukormentes fagyijuk, viszont volt cukormentes süti de csak 1 féle, de az viszont jó volt :)
2012. júl. 20. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!