Mi a különbség a Coca-Cola light és a Coca-Cola Zero, illetve a Pepsi Light és a Pepsi MAX közt? Csak reklámfogás, hogy más neveken is árulják ezeket?
A light verzióknak van egy külön íze, ami vagy direkt van, vagy a létrejöttükkor használt édesítőszerek miatt (amik nyilván különböznek a cukortól), ezért nem csak az veszi, aki cukormentest akar, hanem az is, akinek az ízlik jobban.
A Zero és Max közelebb állnak a cukros verzió ízéhez, bár részben marketingfogás, ugyanis sok idióta csak azért nem iszik lájtkólát, mert az diétás kóla és a „lányok isszák” (itthon nem tudom mennyire igaz, Amerikában igen), bezzeg a MAX meg a ZERO, az kanos.
Szerintem semmi különbség nincs közöttük.
Mindhárom súlyos méreg.
Ha szomjas vagy, igyál vizet, vagy fogj egy narancsot és csavard ki a levét. De a kóláktól - és a többi mesterséges italtól - csak a nyugdíjintézet jár jól. Kevesebb nyugdíjas lesz pár tízév múlva (én még nem találkoztam 90 éves, valaha is kóla-ivóval, pedig több 90éven felüli is van a környezetemben).
"én még nem találkoztam 90 éves, valaha is kóla-ivóval"
Én meg igen. Na bumm. Csak azért senki nem fog előbb meghalni, mert kólát iszik, ott más is van. Amúgy sem hiszem hogy sok embernek az lenne az életcélja, hogy 90 évet megéljen. Persze ha egészséges tud maradni, akkor oké, de ahhoz sokkal jobban oda kellene figyelni minden apróságra.
én 96éves kóla ivót is ismerek,a nagyim, aki szinte csak kólát iszik, mert szereti. Meg néha sört.
Ha cukormenteset iszol akkor főleg nem méreg .
a lightban van vmennyi cukor, egy cukorbeteg tudja! a zeroban tényleg semmi!
a pepsinél passz...
undorító édesítőszer íze van mindegyiknek...
amúgy én a light meg a zero között nem érzek különbséget.
"a lightban van vmennyi cukor, egy cukorbeteg tudja! a zeroban tényleg semmi!"
A leírása szerint nincs benne semennyi cukor.
Viszont a világ legnépszerűbb üdítőitala tele van az emberi szervezet számára nagyon hasznos tápanyagokkal:)
Az eredeti változatban levő cukor még a leghasznosabb összetevője egyébként (mértékkel fogyasztva), de azt ördögnek kiáltották ki az utóbbi években.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!