Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van olyan étel, aminek már a...

Van olyan étel, aminek már a látványától is rosszul vagy? És semmiképp nem bírnád megenni?

Figyelt kérdés
Nálam ilyen a mazsola és a kocsonya.
2009. júl. 12. 10:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken gyakori a disznóvágás!Rosszul vagyok a sült vértől!!!
2009. júl. 12. 15:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Főtt saláta és a körömpörkölt
2009. júl. 12. 16:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Csirke és pulykahúson kívül mindegyiket utálom. Spenót szótól már rosszul vagyok, a gesztenyepürétől is, meg a gesztenyével töltött sütiktől is. Mostanában az édességeket és a rágcsálnivalókat sem szeretem. Ha nincs megfőzve/sütve a hús rendesen, akkor már meg sem eszem, meg a mócsingoktól is elkap a rosszullét. Az is gusztustalan, ha hajszálat vagy egyéb nem odaillő dolgot találok az ételben, vagy roszog a fogam alatt a kosz....
2009. júl. 12. 17:43
 14/22 anonim válasza:
100%

Mindenféle hal és vizi herkentyű, pacal, vadhúsok, gomba...

Ezeknek még a látványát sem bírom...

Ha fizetnének sem venném a számba őket!!!

2009. júl. 12. 18:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
pacal,azok a husok amiken haj van fuuujj:S,akkor a krumplis teszta,tejfolos bab leves ahhh:S na ennyi jutott eszembe
2009. júl. 12. 20:09
 16/22 anonim válasza:
75%

Lecsó....brrrr....mind szag, mind látvány, mind íz szempontjából (szerintem olyan, mint a hányás).

Ja, és mától a tojásleves. Munkahelyemen kapunk ebédet is és ma tojásleves volt. Kavargattam, szétvágtam a tojásgaluskákat és hogy - hogy nem épp egy olyan darab került a számba, amylikben egy jó adag tojáshéj is volt. Hát, olyan, mintha homokot ropogtattam volna. Szörnyű volt....

2009. júl. 12. 21:08
 17/22 A kérdező kommentje:
Fúúúúúúúúúúúúúúúj az kellemetlen élmény lehetett :(
2009. júl. 12. 21:11
 18/22 anonim válasza:
Spenót, főtt répa (fúj...) nyersen megeszem a répát, de főve nem mert undorító. Húsok közül tarját abszolút nem szeretem.
2009. júl. 13. 15:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia!

No, lássuk:

- tepertő, tepertőkrém

- tejleves

- forralt tej, fölös kakaó

- tatár bifsztek

- bőrös hús

- mocsing

Üdv!

2009. júl. 13. 21:05
 20/22 anonim válasza:
100%

Szia,

Nekem borso fobiam van :-) Talan viccesnek hangzik de nem birok ra se nezni a borsora, ha meg arra gondolok hogy meg kene enni, rosszul leszek. Mindig megkerdezem ettermekben hogy van e benne borso ha nem egy ertelmu.

2009. júl. 14. 03:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!