Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit érdemes bográcsba főzni?

Mit érdemes bográcsba főzni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk menni bicajtúrára. 2 napos lenne és este szeretnénk bográcsozni. De nem vagyunk se nagy szakácsok, és nincs túl sok pénzünk rá. Melyik étel az, amit egyszerűen el lehet készíteni és olcsón megússzuk?
2012. júl. 1. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Székelykáposzta is finom bográcsban.

A paprikás krumplitól már kiráz a hideg, annyit főztem idén... Valami tarhonyás étel is jó lehet nektek, egész gyorsan megvan, laktató, nem drága...

2012. júl. 1. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 11-es!

A kérdezőt még nem rázza ki a hideg a bográcsos paprikás krumplitól, mert ő az idén még nem főzött ilyet.

Másrészt a bográcsos tarhonya készítést is már odaírtam neki korábban, és linket is raktam fel neki róla, úgyhogy nem te találtad fel a spanyol-viaszt, csak tudni kellene olvasni.

2012. júl. 2. 07:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves 12-eske!

Egy szóval nem jegyeztem meg és nem is utaltam arra, hogy én találtam volna ki a tarhonyát... Helyeslésnek szántam a fent említett ételre.

Hogy milyen h*lye emberek vannak...

Üdv

2012. júl. 2. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!