Tudtok ajánlani egy jó hízókúrát? Mit érdemes sportolni mellé?
165/45 vagyok jelenleg. A karom cérnavékony, mellem kb. szúnyogcsípés, de a fenekemmel és a lábaimmal meg vagyok elégedve.
Sajnos az nem megoldás hogy mindennap a mekiben étkezzek, meg az egyéb alternatívái, szóval ezt ne ajánljátok. Egyrészt tönkremenne az egészségem, másrészt pénzem se nagyon lenne rá.
Valami tipp?
Ismered a mondást: reggel,mint egy király,délben mint egy polgár,este mint egy koldus.
Na te csináld fordítva...
Vagy hamarosan szülj babót,akkora tuti marad rajtad :)
Ezzel csak az a gond, hogy 18 éves vagyok :)
De köszönöm a válaszod!:)
egyél sokkal többet mint eddig, ez egyértelmű, viszont egészségesebben
sok sok szénhidrátot és zsírt kell fogyassz, persze természetes forrásból, nagyon helyes, hogy a mekit kizárod, de mindezek ellenére ne feledkezz meg a húsról sem, abból is elég nagy mennyiség kell, ne csak a zsírszövet gyarapodjon
mozgásnak valami megerőltetőt ajánlanék, ami különösen az izmokat terheli és nem monoton, mint pl. a kocogás, ami főleg a zsírt égeti
kifejezetten tömegnöveléshez a gyúrás a legjobb sport, de ezt nyilván nem fogod csinálni, így azt mondom, maradj a napi erősítő torna mellett, súlyzókkal, ami megterhel és izomlázad lesz (bemelegíteni sose felejts el!)
ami még fontos, hogy rendszer szerint étkezz! a napi 3-4 óránkénti étkezés az optimális (komolyabbak 2 óránkét esznek, de ők igazán hardcore tolják)
itt és az egész oldalon is nézegethetsz, vannak jó tippek, tanácsok, étrend és edzéstervek, cikkek,
párat magaddal szemben is nyugodtan érvényesíthetsz, nem csak izomagyúaknak van az oldal :)
utószó: nincs helyi súlycsökkentés vagy gyarapítás, mindenki oda hízik és onnan fogy jobban jobban, ahova/ahonnan a genetika diktálja, ergo, lehet, hogy a melled, továbbra sem lesz sokkal nagyobb és az is előfordulhat, hogy a most még szép fenekedre és lábadra vagy combodra fogsz többet hízni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!