Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Red Bull tényleg emberi vér...

A Red Bull tényleg emberi vér hozzáadásával készül?

Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
88%
amúgy sztem azért mondhatja ezt a véres dolgot mert a vérben is van taurin, és ilyen népmese útján átalakulhatott hogy maga a vér van a red bullban:)
2009. júl. 8. 20:28
 22/28 anonim válasza:
98%

Én úgy tudom, hogy bikavérből van, a gyár pedig Egerben lett felhúzva. :-D

Viccet félretéve, nem tartalmaz semmilyen vért, de inkább készülne abból mint amikből valójában.

A függőség kialakulásának fő oka a kokaintartalma és ez nem kacsa. Sajnos azonban a fő probléma még csak nem is ez. Olvassátok el, itt a link:

[link]

Remélem ezek után nem sokan akarnak majd "szárnyakat". Nehogy a végén glóriával párosuljon!

2009. júl. 8. 22:04
 23/28 anonim válasza:
98%
Előző vagyok. Sajnos a link csak arra jó, hogy kívánt honlapra vigyen, mert a link túl hosszú lett és lecsapták a végét. A honlap keresőjébe csak írjátok be, hogy "red bull" és meglesz amit mutatni akartam.
2009. júl. 8. 22:15
 24/28 anonim válasza:
93%

Tisztelt lepontozó!

Ha úgy gondolnod, hogy ezzel most felhúztál, nagyon tévedsz. A valóság meg még attól ugyanaz marad. Te csak igyad nyugodtan, neked már nem sokat árthat, így is elég hülye vagy.

2009. júl. 9. 08:37
 25/28 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak: nem biztos ám, hogy olyan pontozott le aki nem ért egyet a válaszoddal van aki el se olvassa, úgy pontoz :S

Én mindenesetre adok minenkinek egy zöld kezet :D köszönöm a válaszokat, megnyugodott a család vér ügyben :)

2009. júl. 9. 09:09
 26/28 anonim válasza:
100%
Áááá dehogyis!!! Most gondolj bele,ugye különbözik az emberek vércsoportja?! Na már most ha mindenki össze vissza inna mindenféle vérkészítményt,ami nem passzol az ő vércsoportjához,na már most,akkor tömegesen bénulnánk meg,vagy halnánk meg!!?
2009. júl. 10. 17:53
 27/28 anonim válasza:
XD boccs, de anyád egy nagyon hü.ye lény
2009. nov. 7. 11:01
 28/28 anonim ***** válasza:
Csak az amelyiket te iszod barom!
2010. ápr. 14. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!