Remélem ezek után nem sokan akarnak majd "szárnyakat". Nehogy a végén glóriával párosuljon!
2009. júl. 8. 22:04
23/28 anonim válasza:
Előző vagyok. Sajnos a link csak arra jó, hogy kívánt honlapra vigyen, mert a link túl hosszú lett és lecsapták a végét. A honlap keresőjébe csak írjátok be, hogy "red bull" és meglesz amit mutatni akartam.
2009. júl. 8. 22:15
24/28 anonim válasza:
Tisztelt lepontozó!
Ha úgy gondolnod, hogy ezzel most felhúztál, nagyon tévedsz. A valóság meg még attól ugyanaz marad. Te csak igyad nyugodtan, neked már nem sokat árthat, így is elég hülye vagy.
2009. júl. 9. 08:37
25/28 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: nem biztos ám, hogy olyan pontozott le aki nem ért egyet a válaszoddal van aki el se olvassa, úgy pontoz :S
Én mindenesetre adok minenkinek egy zöld kezet :D köszönöm a válaszokat, megnyugodott a család vér ügyben :)
2009. júl. 9. 09:09
26/28 anonim válasza:
Áááá dehogyis!!! Most gondolj bele,ugye különbözik az emberek vércsoportja?! Na már most ha mindenki össze vissza inna mindenféle vérkészítményt,ami nem passzol az ő vércsoportjához,na már most,akkor tömegesen bénulnánk meg,vagy halnánk meg!!?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!