A Red Bull tényleg emberi vér hozzáadásával készül?
Figyelt kérdés
2009. júl. 8. 18:25
11/28 anonim válasza:
Lehet h káros meg minden, de nekem izlik :D
A szüleid ezt azér találták ki, hogy te ne szokj rá az energia italokra. Egy-két alkalmi fogyasztás belefér, de a rendszeres fogyasztás súlyos károsodásokat tud okozni a szervezetednek.
12/28 anonim válasza:
szerintem te nem vagy normális !!!! ha ilyet kérdezel :) kicsit gondolkozz már ha vért tartalmazna 3 nap alatt megromlana és nem az lenne rá írva hogy1,5 évig fogyasztható
13/28 anonim válasza:
hát persze!! maga, drakula áll a háttérben, övé a gyár, nem tudtad?
14/28 A kérdező kommentje:
De normális vagyok ;-) Én tisztában vagyok vele, anyám találta ki, vagy hallotta nemtom. Azért kérdeztem meg, hogy itt is meg tudjam mutatni a válaszokat, hogy nincs igaza!
Amúgy én tudom, hogy azért mondja, hogy ne szokjak rá, amúgy a többire már rászoktam, de szerintem azt hiszi, hogy a Red Bullban több a káros anyag....
2009. júl. 8. 19:49
15/28 anonim válasza:
Lehet anyukád félre értett egyszer valamit és ezért hiszi szt! Vagy a red miatt... =) Nincs benne vér! (vagy kitudja,az egyik ketchupba belepisilnek meg teleköpködik mikor csinálják,a mai világba már nem lehet tudni...)
16/28 A kérdező kommentje:
Na jahh lehet Red miatt :) de ő átkeresztelte már Bloody Bull-nak xD
2009. júl. 8. 19:53
17/28 anonim válasza:
A burnt érdemes erre át keresztelni, annak vörös a színe, amit asszem a garnéla ráknak a páncéljából vonnak ki anyagok, és az adja a vörös színt.
18/28 anonim válasza:
A Coca-Cola meg televan csontvelővel tudtad?:P Anya mondta!! :D
19/28 A kérdező kommentje:
Jaaajj a burn, ne is mond xD az a másik amitől anyám félt :) arra nem talált ki sztorikat, hanem megmondta, hogy ha meglátja a lakásban kidobja :D
2009. júl. 8. 20:13
20/28 A kérdező kommentje:
a coca colában kokain van :D ezt a biosztanártól tanultam :P
2009. júl. 8. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!