Van olyan McDonalds étel, ami egészséges?
Figyelt kérdés
A McChicken egészséges?2012. jún. 28. 20:36
1/9 anonim válasza:
ott műanyag kajákat adnak.szerinted a műanyag egészséges? :D
2/9 anonim válasza:
chicken saláta (vagy mi) az nagyjából egészséges
4/9 anonim válasza:
egyél szalonnát,kolbászt kenyérrel meg hagymával.egy jó pohár borral leöblíted.na az az egészséges. :)
5/9 anonim válasza:
Nem magával az étellel, vagy az alapanyagokkal van baj, hanem a technológiával, ahogy készülnek.
Nagyon tipikus, és nagyon jellemző általában más amerikai ételekre is, a túlzásba vitt feldolgozás, a feltárt rostok, hogy már szinte csak nyelni kell a kaját.
Ez, így sokkal jobban hasznosul az emésztés során, tehát sokkal jobban hízol tőle.
És ez általánosságban mindegyik mekis kajára igaz.
7/9 anonim válasza:
Víz :)
Sajnos én is be-be térek a Mc(drive)ba olykor az idő hiánya miatt.
Én Fish-O-Filet-t szoktam enni salátával és narancslével/vízzel. Ez valamit enyhít a bűnözésemen. (szerintem)
8/9 anonim válasza:
A csirkés és a halas éttelek egészségesek meg persze a saláták is.
9/9 anonim válasza:
szerintem ott még a levegő sem egészséges !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!