Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ez tömegnöveléshez elég?

Ez tömegnöveléshez elég?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam minden 1-2 órában megeszek 1 zsemlét párizsival, hogy legyen mindig valami a gyomromba

Ugyebár 1 zsemlébe 57 g szénhidrát van, tehát ha úgy nézzük egy nap megeszek 5-6 dbot akkor az máris 285g szénhidrát, ez mellé meg jön a sok folyadék, meg rendes főtt étel, ha úgy nézzük simán kijön mellé főttételből 150-200 plusz szénhidrát ami egy nap 485g szénhidrát.

Plusz ugyebár a párizsinak meg a benne lévő sajtnak is van szénhidrát valamint fehérje tartalma.

Esetleg ötletek ez mellé? Vagy hülyeség az egész ötlet?

186cm 65kg 18/F

2012. jún. 28. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Te most zsírt akarsz felszedni vagy izmot?
2012. jún. 28. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindkettőt.
2012. jún. 28. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:
De ha jól tudom amit leírtam az nem izomtömegnövelésre való, tehát logikus zsírt.
2012. jún. 28. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez hülyeség

reggelinek egyél meg 2 zsemlét főtt tojással, a másikat sajttal és sonkával mindkettőhöz zöldség vagy egyél

2 piritóst mézes túrókrémmel

tízóraira joghurt, banán, olajos mag ezeket keverd össze és edd meg ha éhes vagy 1 piritóst vagy pár db korpás kekszet egyél hozzá

ebéd rendes főtt étel, legyen husos, zöldséges is

pl leves, hús, köret és zöldség vagy főzelék stb stb

uzsi gyümölcs

vacsi pedig ebédnaradék vagy szendvics

ebéd után ehetsz étcsokit

2012. jún. 28. 22:58
 5/5 anonim válasza:

Napi egy alkalommal csinálj egy banánturmixot. Az én személyes koktélom:

- 2-3 banán, 3 tojás, cukor, tej

Garantáltan megnő a tömeged. De ha gyors változást akarsz ezt tudom ajánlani.

[link]

2012. jún. 29. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!