Mekkora a zsúfoltság a hűtőtökben? Be fér minden nyáron? Hány hűtőtök van?
Kaptunk egy kombi hűtőt a már meglévő mellé. Kisebb,mint amilyen van.Nincs kamrám,a benti hűtőmből folyik ki a cucc. Már egy üdítő vagy egy víz sem fér be. Van egy kis lelki furdalásom,hogy így pazarolom az áramot,de rendre dobom ki a kaját,mert nem tudom már bepakolni.
Arra gondoltam,hogyha beüzemelem,akkor a folyadékokat,zöldséget,dinnyét ki tudom pakolni. Ha vendégség jön a kútból szoktam vizet venni és belerakni az italokat,hogy ne legyen pisi meleg.
Egy kombim van, felül egy normál, 3 polccal, alatta egy kétfiókos fagyasztó.
Amíg úgy vásároltam, hogy amit megláttam megvettem, mert sosem tudni, mikor akarok majd éppen azt főzni, addig én sem nagyon fértem el a hűtőben.
Amióta a főznivalóból általában 1, max. 2 hétre vásárolok, azóta már szépen elférek a hűtőben. :)))
Sajnálom,hogy másnak nincs ilyen gondja. Korrektebb világ lenne,ha másnak nem kéne nélkülözni.
De tényleg tele van olyasmivel,amit magunk "termelünk" bele.
Barátommal csak egy borhűtőnk van. Egyikünk sem túl nagy kajás, amit megfőzünk és nem fogy el aznap levisszük a pincébe (nagyon hűvös), 1 napot simán eláll. Spájzolni, meg lefagyasztani pedig nem szoktunk semmit. Meg a borhűtőbe rossz esetben bedobunk 1 parit vagy valami felvágottat.
Nagynéném szokta, hogy nyáron (neki van saját kertje), amikor érik mindenféle zöldség, gyümölcs beindítja a rohadt nagy fagyasztóládáját és ami olyan abba teszi. Kb. januárba jön el az az idő, hogy elég a sima hűtő.
12-es vagyok.
Én is most rakosgatom sorba be a fagyóba a zöldségféléket télire. Van már bent pucoltan kb. 2 kg borsó, 5 főzet karaláb, 3 főzet karfiol (ebből még majd jön), ha egy kicsit olcsóbb lesz a zöldbab. És a többi is majd, hogy télen legyen mihez nyúlni.
Húsféleségből nem szoktam sokat spájzolni, abból elég, ha eldöntöm 1-2 hétre előre, hogy mit akarok főzni, ahhoz megkeresem, hol kapok legolcsóbban valamit, és berakom.
A többi hozzávalók ill. a felvágottak, sajt, tejtermékek, stb. a normál hűtőben elférnek. Én sem vásárolok már úgy, hogy megveszem és majd lesz vele valami, valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!