Ha egészségesen szeretnék étkezni miket kell ennem?
Figyelt kérdés
Ugyanazt kell ennem, amit a fogyókúrásoknak?
AZ étel kalóriatartalma összefüggésben van azzal, hogy az étel egészséges e vagy sem?? Hány kalóriáig egészséges?? Tudtok ajánlani egy étrendet?? Lehet, hogy buta kérdések, de tényleg érdekel..
A válaszokat előre is köszi!
2012. jún. 19. 15:52
1/4 anonim válasza:
A aklóriamennyiség meghatározza, hogy hízol, fogysz, vagy tartod a súlyod. Attól, hogy a napi kalória stimmel, még egyáltalán nem biztos, hogy egészségesen étkezel. Pl. biztosíthatod a napi energiaigényed kizárólag kenyérből, vagy éppen csokoládéból, ez nyilván nem egészséges. Változatosan kell étkezni naponta 3-5 alkalommal.
2/4 anonim válasza:
Előttem szólónak igaza van. Még annyit, hogy az egészséges kaják ismérve, hogy ROSTOSAK, nincs bennük adalékanyag és az életviteledhez passzolnak. Tehát a beviteli kalória is fontos, de a számértéke csak attól függ, hogy mivel töltöd a napot és milyen gyors az anyagcseréd.
3/4 doboszoli válasza:
Egyél mindent, csak módjával, abból baj nem lehet.
4/4 anonim válasza:
Manapság azt jelenti az egészséges, hogy minden a hűtődben bio. Régen azt jelentette, hogy megeszed a zöldbabfőzeléket és nem csak a rántotthúst róla... (szerintem)
Szerintem ha egészséges akarsz lenni, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, de kenyeret is ehetsz, belefér ha nem napi fél kg-t tolsz be.
Szerintem is mindennek benne kell lennie az egészséges táplálkozásban, és nem kell mindennek bio-nak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!