A tartós tejeknek miért van többnyire olyan tejszín ízük?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 14:31
1/5 anonim válasza:
Az, hogy az UHT tejek íze némiképp más, mint a friss tejeké, azzal magyarázható, hogy a magas hőmérsékleten a tejcukor kissé karamellizálódik.
2/5 anonim válasza:
kieg.: mert úgy tartósítják, hogy 2-3 mp-re felhevítik 135-137 fokra a tejet, majd hirtelen lehűtik.
4/5 doboszoli válasza:
Lekéstem a dicséretről...
De hát kolbász is kell.D)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2012. jún. 18. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!