Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A tartós tejeknek miért van...

A tartós tejeknek miért van többnyire olyan tejszín ízük?

Figyelt kérdés

2012. jún. 18. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy az UHT tejek íze némiképp más, mint a friss tejeké, azzal magyarázható, hogy a magas hőmérsékleten a tejcukor kissé karamellizálódik.
2012. jún. 18. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
kieg.: mert úgy tartósítják, hogy 2-3 mp-re felhevítik 135-137 fokra a tejet, majd hirtelen lehűtik.
2012. jún. 18. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Tökéletes a válasz:))

-tejes-

2012. jún. 18. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:

Lekéstem a dicséretről...

De hát kolbász is kell.D)

2012. jún. 18. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ
2012. jún. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!