Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti hogy akadályozzátok meg,...

Ti hogy akadályozzátok meg, hogy átvágjon a hentes?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek persze.

De mikor én vásárolok (27L) általában átvágnak valamivel. Pl.

1. olyan régi húst adnak, hogy másnap már büdös

2. ha több csirkemellet is veszek, egy romlottat is belecsempésznek, ami rögtön megy a kukába

3. ha darált húst kérek, akkor először az jön ki a gépből, amit az előző vevőtől bennehagytak, és azt adja el nekem, pedig azt se tudom az miféle hús

satöbbi

Nektek vannak erre bevált ötleteitek?

Titeket mivel szoktak átvágni?

Vásároltam már nagyáruházban, piacon, és kisebb hentesboltban, mindenhol ez megy.


2012. jún. 14. 14:10
1 2
 11/16 doboszoli ***** válasza:
Így, hogy mondod, látom. Szerencsére nem okoz feszültséget bennem.D)
2012. jún. 20. 05:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 A kérdező kommentje:

Musti, Zoli ne offoljatok, ezek nagyon fontos kérdések!

;)

2012. jún. 22. 14:21
 13/16 mustafa33 ***** válasza:
Komolynak komoly, de mond kihagyható egy ilyen ziccer? Hiszen a humor az élet sója. És: a sajtalan kenyér a kecskének sem kell.
2012. jún. 22. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 A kérdező kommentje:

Sajnos így "sajtosan" se kell senkinek, nem záporoznak az ötletek...

Lehet ez csak nekem probléma, túl jó a szaglásom.

2012. jún. 29. 15:26
 15/16 mustafa33 ***** válasza:

Nem sajttalan, sajtalan azaz sótlan (Sajó=sós). Régies kifejezés, nagyanyám használta, de nekem tetszik.

Ha meg komolyan, akkor valóban nem marad más mint megválogatni a hentest. És szagolni. Ne félj, mit gondol a hentes, ha miután megkapod még ott előte megszagolod. Egyszer, kétszer megszagolod, harmadszor már nem lesz szükséges. (és észbentart, hogy te vagy az a szimatoló, neked nem lehet bármit odadobni). Én sem megyek be némelyik üzletbe, ha nem eszek húst aznap akkor sem.

2012. jún. 30. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim válasza:
Mondjuk, ha zacskóban adja a húst bekötve nem úgy kéne belebszni a hűtőbe és ott hagyni, mert fél nap után már bepállhat és szaga van. Sajnos sok olyan ember van, aki nem megfelelően kezeli az árut, miután megvette. Ugyanez van a zöldséggel is. Pl egyik rokonom vett paradicsomot és zacskóstul együtt bevágta a spájzba,majd másnap káromkodott, hogy fonnyad, penészedik milyen szart sózott rá a zöldséges. A darálásra pedig az az ötlet van: megdarálod magad otthon. A darálóba mindig marad minimális hús a másikból azt nem lehet elkerülni. De elvileg egy darálóba csak egy fajta húst lehet darálni, pl csirkemell után nem lehet sertést darálni vagy ki kell mosni a gépet.Azt meg nem fogják napközben,úgyhogy baromfit nem is darálnak nagyon:DD
2012. nov. 20. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!