Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti hogy akadályozzátok meg,...

Ti hogy akadályozzátok meg, hogy átvágjon a hentes?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek persze.

De mikor én vásárolok (27L) általában átvágnak valamivel. Pl.

1. olyan régi húst adnak, hogy másnap már büdös

2. ha több csirkemellet is veszek, egy romlottat is belecsempésznek, ami rögtön megy a kukába

3. ha darált húst kérek, akkor először az jön ki a gépből, amit az előző vevőtől bennehagytak, és azt adja el nekem, pedig azt se tudom az miféle hús

satöbbi

Nektek vannak erre bevált ötleteitek?

Titeket mivel szoktak átvágni?

Vásároltam már nagyáruházban, piacon, és kisebb hentesboltban, mindenhol ez megy.

2012. jún. 14. 14:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy henteshez kell járni a visszatérő vevőket indig megbecsülik! Ha romlottat ad vidd vissza nyugodtan, ha vitázik említsd meg, hogy a köjál biztos eldönti kinek van igaza. Ne légy szerény halk mert kihasználják, de persze bunkózni se kell.Arany középút, de a nem megfelelő árút mindenképp vidd vissza vagy ott ellenőrizd.
2012. jún. 14. 14:17
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha bekötve adja át a húst a zacskóban, akkor fizetés után előtte kössem ki, és szagoljam meg?
2012. jún. 14. 14:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek igaza van, lehetőleg mindig ugyanoda megyek, szoktam hagyni 1-2 százas borravalót, ettől emlékeznek rám, nem próbálnak átvágni.
2012. jún. 14. 14:22
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Oda kell menni, ahova sokan járnak, és akkor biztos van mindig árucsere.
2012. jún. 14. 14:22
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Darált húst meg nem kell venni.

A környékünkön volt néhány hentes, aki nekem, az ismeretlen férfinak is nagyon szép árut adott. Aztán már nem voltam ismeretlen, mert oda jártam a későbbiekben is. Sajnos, változnak az idők, s ma már csak oda merek beállni a sorba, ahol már jól ismernek.

Súlyban nem szoktak átverni. Néha előfordul, hogy nem ugyanazt értjük szép húson. Hálás vagyok azért, ha kérek valamit, s a hentes finom szemcsippantással jelzi, hogy én biza valójában mást szeretnék.

2012. jún. 14. 14:30
 6/16 anonim ***** válasza:
90%

én rámutatok,hogy melyiket szeretném

ha mégse azért nyul,el se veszem

és igen,a bekötött zacskót kibontom miközben állok a kasszánál,és visszaviszem ha nem tetszik a szaga (előrecsomagoltat nem veszek)

Darálthust sem veszek,megdarálom magamnak otthon

2012. jún. 14. 14:37
 7/16 mustafa33 ***** válasza:
13%
Ha kés van a kezében, szaladok.
2012. jún. 15. 01:45
 8/16 doboszoli ***** válasza:
0%
Miért verném át magamat? XD)
2012. jún. 17. 18:46
 9/16 mustafa33 ***** válasza:
0%
Igazad van Doboszoli, hiszen azért találták ki a sodronykesztyűt ☻
2012. jún. 18. 23:39
 10/16 mustafa33 ***** válasza:
Doboszoli, látod ezeket a 0-kat? Ezt egy hentes nagyon átvághatta. Hiába, a hentes kés éles. ☻
2012. jún. 19. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!