Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan akadályozzátok meg,...

Hogyan akadályozzátok meg, hogy a szemhéjtus felkenődjön a szemhéjatokra?

Figyelt kérdés
Már próbáltam púderrel is fixálni, de így is fél óra múlva egy része tisztára felragad a szemhéjamra :( Van erre valami jó tippetek?
2011. márc. 5. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
szia. nem tudom milyen márkát használsz, de nekem a s-he szemhéjtusa bevált. alapból olcsó 6-700 ft volt azthiszem, és nem kenődik fel nekem. ja és várd meg míg megszárad, pár másodperc, addig ne pislogj. tegyél a szemhéjadra szemhéjpúdert, talán az is megakadályozza valamennyire. de mondom, nekem ez a márha vált be. pedig volt astor szemhéjtusom is, na az felkenődött..
2011. márc. 5. 13:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Essence szemhéjtusom van, sokan dícsérték, mielőtt megvettem :/
2011. márc. 5. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
mikor felkened a tust vigyázz arra, hogy nehogy hozzáérjen a szemhéjadhoz, azaz húzd fel a szemöldököd és így kevésbé lóg le a szemhéjad. használj előtte szemhéjalapozót, de szerintem a korrektror is jobb mint a semmi. és mikor felkented, csukd be a szemed és várj kb fél percet, amíg megszárad. meg ha vékonyabban kened fel, mmint kevésbé vastag vonalat húzol, akkor kisebb felületen fog érintkezni a tusvonal a szemhéjaddal és így nem kenődik fel rá. az a lényeg, h max olyan vastag tusvonalat húzz, amelyik kinyitott alapállapotban sem érintkezik a szemhéjaddal.
2011. márc. 5. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
mennyit vaciláltok egy szemhéjtussal :D én piacon (sárkány center) be vettem 300ft-ért szemtust,NONAME és mai napig használom.Tartós,Szépen fog, És megszárad 5mp alatt. Nekem akkor kenődött fel a szemhéjamra,amikor először használtam és béna voltam...
2011. márc. 5. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
egy kis alapozó a szempillák tövébe (ahová kened) de egyébként most próbáltam a Rossmannban egy essence vízálló szemkihúzó tollat (teljes tus jellege van) húztam egy vonalat a kezemre és órák után is ott volt teljesen sértetlenül. nem szoktam amúgy a rossmannos cuccokat dicsérni, de ez elég jónak tűnik :D
2011. márc. 5. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!