Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok kenyeret enni a...

Szoktatok kenyeret enni a rakottkarfiolhoz?

Figyelt kérdés
én szoktam, és eddig akárkit kérdezek nemet mond..ajánlották h kérdezzem meg itt is:D
2009. júl. 4. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát...mi nem :)
2009. júl. 4. 11:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam. :)
2009. júl. 4. 11:08
 3/9 A kérdező kommentje:
nah de joo van valaki aki szokott:) már azt hittem h senkit se találok, évek ota kérdezgetem az ismerőseimet:D
2009. júl. 4. 11:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. júl. 4. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az attol fugg hogyan készíted el, én ugyan úgy készítem mint a rakott burgonyát, csak kolbászt nem teszek bele.Ime a recept:Megfozom sos vízban csaknem puhára a rozsáira szedett karfiolt, jénai tálba rakok egy réteget, majd egy réteg karikára vágott keményre fozott tojást rakok rá. Ezt addig ismétlem amíg mindketobol van. Kozben rétegenkét egy kicsit megsozom,végul nyakonontom (a mennyiségtol fuggoen 1/4 vagy 1/2 liter megsavanyodott tejszínnel, megszorom a tetejét zsemlemorzsával és kb 30 percig sutom. Nagyon finom, csak a tejszín kisul és néha úszik az egész az "olvasztott zsiradékban" hát ezt kenyérrel kell enni mert ugyan nagyon finom de zsíros.

Ha kevesebb tejszínt teszel rá akkor fogyaszthatod kenyér nélkul is, ízlés dolga, én kenyérrel szeretem és nem szeretem hússal.

2009. júl. 4. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A fater eszik hozzá,bár ő mindenhez kenyeret eszik..:)
2009. júl. 4. 12:21
 7/9 anonim ***** válasza:
83%
nem - hogy még jobban hizlaljon?? :))
2009. júl. 4. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem,szinte semmihez sem eszek kenyeret!
2009. júl. 4. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is eszek hozzá. Sőt, a rakott kelhez, káposztához is. És a krumpliskockához is kívánom a kenyeret salátával.

Na ja, izlések és pofonok... :D

ÜdV!

2009. júl. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!